Uitvaartfotografie tilburg

Uitvaartfotograaf Brabant: mijn steentje bijdragen in tijden van Corona

Uitvaartfotograaf Brabant

Mijn steentje bijdragen in tijden van Corona
Voor mij overheerst in deze tijd het gevoel dat ik heel graag iets terug wil doen. Ik wil zo graag helpen. Normaal fotografeer ik de mooiste momenten in iemands leven. Een bruiloft, nieuw leven, een dag met de hele familie, geluksmomentjes met het gezin. Sommige dingen kunnen doorgaan, voor andere dingen moeten we pas op de plaats maken. Dat is jammer en pijnlijk, maar helaas ook hard nodig.
Vraag naar de mogelijkheden

Vraag naar de mogelijkheden

Vind mij op Facebook

Afscheidsfotografie als herinnering

Toen het moeilijke besluit werd genomen om het aantal personen bij uitvaarten te beperken vanwege het coronavirus, kreeg ik er de rillingen van. Ik besefte me eens te meer hoe mooi fotografie kan zijn, ook op de meest vreselijke momenten in een mensenleven. Nu een afscheid niet met iedereen mag worden gedeeld, wil ik nabestaanden helpen om toch de uitvaart mee te maken, ondanks dat ze er niet fysiek bij kunnen zijn. Ik bied me daarom met liefde aan als uitvaartfotograaf in deze moeilijke tijd.

Werkwijze uitvaartfotografie

Een uitvaart fotografeer ik op mijn manier: zoveel mogelijk op de achtergrond en op journalistieke wijze. Ik leg de nadruk op betekenisvolle details, kleine momentjes en grote gebaren. Via mijn foto’s vertel ik het verhaal van de uitvaart, zodat je ernaar kunt terugkijken wanneer jij wilt. De foto’s deel ik online met je via een beveiligde galerij, zodat jij ze kunt doorsturen naar alle nabestaanden die er die dag niet bij konden zijn. Ik hoop dat ik op deze manier mijn bijdrage kan leveren en mensen kan helpen met de verwerking van een verlies. Want iemand verliezen is al moeilijk genoeg, laat staan in deze uitzonderlijke tijd.

Tarief uitvaartfotografie

Basis tarief uitvaartfotografie

  • 1,5 uur fotografie op locatie
  • 40 tot 70 foto's in hoge resolutie
  • Gratis online galerij
  • Smartphone app met alle foto's
  • 15x15 mini-album met 6 pagina's

Per extra uur

  • 25 tot 40 foto's per extra uur

Opties en albums

Wil je graag een mini album bijbestellen, een groter album of een ander soort afdruk dan kan dat natuurlijk ook. Liever helemaal geen album? Ook dat is mogelijk. Neem gerust even contact met me op, dan bespreken we wat de opties zijn.

Uitvaartfotografie Brabant

Je kunt mij boeken als uitvaartfotograaf in o.a. Tilburg, Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom, Goirle, Waalwijk, Gilze, Eindhoven, Den Bosch, de provincie Zeeland, en in delen van Gelderland en Zuid-Holland. De reiskosten zijn €0,35 per kilometer, de eerste 25 kilometer krijg je van mij cadeau.

Posted in Portfolio and tagged , , , , , , , , , , , , , , , .