Trouwfotograaf Tilburg

Trouwfotograaf Tilburg: trouwen in een boulderhal

Trouwen op de plek waar je elkaar hebt ontmoet. Voor veel stellen komt het idee in ze op, maar het écht doen is stap twee! Mark & Simone lieten bij hun ‘tweede woonkamer’ Block013 vallen dat ze nog op zoek waren naar een plek om te trouwen in Tilburg. Bleek de locatie er gewoon voor open te staan! Ik kreeg meteen enorme zin om deze bruiloft vast te leggen toen ik hoorde dat ze gingen trouwen op zo’n unieke locatie. Gekste trouwlocatie ooit? Kan ik afvinken!

Trouwfotograaf Tilburg
Trouwfotograaf Tilburg

Je trouwdag thuis beginnen

Het klaarmaken deed het bruidspaar gewoon thuis, ieder op zijn eigen verdieping. Het was ’s ochtends een gezellige chaos en een komen en gaan van vrienden en familie. Verliep allemaal super relaxed: neem een broodje en chill was het devies. Na de first look vertrok ik met het bruidspaar richting de trouwlocatie om nog gauw wat foto’s daar te schieten voor de gasten er waren. Ondertussen werden de laatste slingers opgehangen, stoeltjes rechtgezet en tafels verschoven. Daarna verplaatsten we naar een mooi parkje aan de overkant van het kanaal (zo makkelijk kan een shootlocatie zijn!) voor de rest van de shoot.

Trouwen bij Block013 Tilburg

Na een ontzettend mooie en persoonlijke ceremonie gingen de borrel en het diner naadloos in elkaar over. Het stel had bij Pizzabar Rijslust pizza’s geregeld voor alle gasten, en in plaats van een taart stond er cake en koek voor de grijp. Als trouwfotograaf kijk ik altijd uit naar de kers op de spreekwoordelijke taart: het feest! De DJ moest even op gang komen, dus ik nam het bruidspaar nog lekker even mee voor een momentje samen tijdens een korte avondshoot. Daarna gingen duidelijk de trossen los en werd de ene na de andere hit dankbaar ontvangen door een laaiend enthousiaste vriendengroep. Met geniale party pics tot gevolg! Relaxed, liefdevol en uniek beschrijft deze dag het allerbest. Kijk mee naar deze unieke bruiloft in Tilburg!

Trouwfotograaf Tilburg
Trouwfotograaf Tilburg

Review van het bruidspaar

Na de bruiloft mocht ik deze lieve review ontvangen:

5 minuten voordat deze foto werd gemaakt, zat ik nog in de stress door een akkefietje met onze dj. Ymke zag meteen dat ik niet lekker in mijn vel zat en nam ons mee naar buiten voor een extra 'fotoshoot'-momentje. Door haar gekke opdrachten gleed de stress al snel van me af en kon ik weer volop genieten!
En nee, Ymke kent mij niet al jaren (hoewel dat wel zo voelde!). Dit had ze door terwijl ze mij pas 2 keer had gesproken. Wij zijn ongelooflijk blij met de prachtige foto's, maar ook met Ymke's rust en gezelligheid tijdens onze trouwdag! 100000% aanrader!

Geplaatst in Bruidsfotografie, Portfolio.