Trouwfotograaf Tilburg

Trouwfotograaf Tilburg en omgeving

Voor avontuurlijke bruidsparen met humor

Als trouwfotograaf in Tilburg heb ik enorm veel zin om het verhaal van jullie dag te mogen vertellen. Mijn foto's zijn tijdloos, kleurecht en ongedwongen. Wat jullie bruiloft uniek maakt, wil je terugzien! Geen cheesy poses, bij mij kun je gewoon jezelf zijn. Op jullie trouwdag ga ik onopvallend te werk en vang ik momenten zoals ze zijn. Ik meng me gewoon tussen de gasten. Ik ben de rust wanneer je die nodig hebt, maar ik ben ook de eerste op de dansvloer. Mijn favoriet zijn bruiloften van stellen die nét een tikkie tegen tradities in durven te gaan. Klinkt goed? Mail me!

Trouwfotograaf Tilburg
Bruidsfotograaf Brabant

Mijn ongedwongen werkwijze tijdens jullie bruiloft

Stiekeme blikken, aanrakingen, tranen, grapjes; mijn voelsprieten draaien overuren tijdens een bruiloft. Wanneer jullie foto's terugkijken en dat wauw-gevoel helemaal terugkrijgen: daar ga ik voor als fotograaf! Die ene dag waar alles samen kwam; jullie families, verschillende vriendengroepen uit alle fases van je leven, alle generaties bij elkaar... Die herinneringen wil je voor altijd bewaren. Als trouwfotograaf Tilburg ben ik dan ook niet alleen fotograaf op jullie dag, maar ook daggast. Ik sta immers de hele dag dicht bij jullie. Daar merk je overigens weinig van; ik ga zo onopvallend mogelijk te werk, maar weet juist daarmee de momenten te vangen die ertoe doen.

Trouwfotograaf Tilburg

"Ymke is onze fotografe geweest op onze trouwdag en we konden ons geen betere fotografe wensen! Ze heeft super mooie foto's gemaakt. Toen we de foto's binnen kregen en gingen bekijken stonden we versteld dat ze de kleinste details heeft vastgelegd waar je zelf niet aan zou denken. Het is werkelijk een prachtige fotoreportage geworden!"
 - Andrea Onderdijk

Wat je kunt verwachten

1. Kennismaken

Na het eerste contact plannen we een kennismakingsgesprek in, waarin ik ook meteen een aantal trouwalbums laat zien. Zo krijgen jullie een indruk van hoe een hele dag fotografie er bij mij uitziet. Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend. Het is zo belangrijk dat er een klik is van beide kanten, ik ben er immers jullie hele trouwdag bij! Als jullie voor mij gaan als trouwfotograaf, krijgen jullie een handig draaiboek template toegestuurd. Door mijn ruime ervaring in de trouwbranche kan ik jullie helpen met veel van jullie vragen.

2. De details

Een maand voor de bruiloft spreken we elkaar opnieuw tijdens ons detailgesprek. Welke foto's zijn belangrijk voor jullie? Worden jullie weggegeven door ouders of lopen jullie samen naar het altaar? Willen jullie groepsfoto's maken of liever niet? Wat is het telefoonnummer van jullie ceremoniemeester? Door een goede voorbereiding sta ik op de bruiloft zelf precies op de goede plek.

Trouwen in brabant
Trouwalbum laten maken

3. De bruiloft

Tijdens de bruiloft werk ik zo onopvallend mogelijk en zorg ik dat jullie een zorgeloze dag beleven samen.

4. Levering van de foto's

Binnen twee dagen na de bruiloft krijgen jullie een preview van de foto's toegestuurd zodat je alvast kunt nagenieten. En geloof me, jullie zijn mega benieuwd! De rest van de foto's ontvang je later in een online galerij, die je gemakkelijk kunt delen met jullie gasten.

5. Het album

Met een trouwalbum maak je de herinnering aan jullie dag tastbaar. Al mijn albums worden met de hand gebonden en zijn van de hoogste kwaliteit. Bij alle trouwfotografie pakketten zit een 15x15 fotoalbum met 6 spreads, die natuurlijk te upgraden is naar een prachtig trouwalbum dat volledig gepersonaliseerd kan worden.

Wat anderen zeggen:

caret-down caret-up caret-left caret-right
Tim & Mariëlle

Wat zijn wij blij dat Ymke onze trouwfotograaf was! Vanaf de eerste minuut voelde het alsof we elkaar al lang kenden, wat een vertrouwd gevoel gaf. Ze is gezellig én professioneel tegelijk. Wat wij hebben ervaren en bijzonder vonden, is dat ze heel onopvallend te werk gaat en letterlijk alle mooie grote én kleine momenten heeft vastgelegd. Zo knap! De mix van spontane, hilarische en hele mooie foto's is geweldig. We hadden dit niet anders gewild. Ook denkt Ymke graag mee. Door het coronavirus moesten we wat aanpassen in onze bruiloft (en dus ook de fotografie) en mede dankzij haar flexibiliteit en tips is daar een mooi resultaat uit gekomen. Wij weten in ieder geval zeker; als wij weer een fotograaf nodig hebben, dan bellen we Ymke!

Esther & Sabrina

Geweldige fotografe en prachtige foto's!! Ymke dacht met ons mee, had alles onder controle en maakte er ook nog eens een ontzettend leuke ervaring van met een prachtig eindresultaat. Door naar haar foto's te kijken zijn we direct weer terug op onze mooie trouwdag. Ze heeft de sfeer, ons en al onze dierbaren perfect vast weten te leggen.

Beau & Renate

Tijdens onze eerste kennismaking hadden we gelijk een goed gevoel en was er een klik. Ymke heeft ons goed voorbereid op onze grote dag en gaf fijne tips.
Ze is mee gegaan om de fotolocatie vooraf te bekijken en we hebben meerdere malen contact gehad voordat de grote dag begon.
Tijdens onze bruiloft is Ymke op een relaxte manier aan het werk. Je hebt vaak niet eens in de gaten dat ze er is. Dat blijkt ook uit de vele foto's die spontaan en echt zijn.
Wij zijn ontzettend blij met de vele mooie foto's van ons gezin en onze gasten.