Trouwfotograaf Breda

Bruidsfotograaf BrabantTrouwfotograaf Bergen op ZoomBruidsfotograaf BrabantBruidsfotograaf BrabantBruidsfotograaf TilburgBruidsfotograaf TilburgBruidsfotografie De Vlaamsche Spijcker DongenBruidsfotograaf TilburgBruidsfotografie Loon op ZandBruidsfotograaf oisterwijikBruidsfotograaf TilburgBruidsfotograaf BrabantBruidsfotograaf BrabantBruidsfotografie HeuvelPark DongenBruidsfotograaf TilburgBruidsfotograaf oisterwijikBruidsfotografie Ymke FrijtersBruidsfotograaf TilburgBruidsfotograaf BrabantBruidsfotografie Loon op ZandBruidsfotograaf TilburgBruidsfotograaf oisterwijik

Trouwfotograaf in Breda en omgeving

Ongedwongen en tijdloos

Zoeken jullie een bruidsfotograaf in Breda bij wie jullie je op je gemak voelen? Bij mij geen geforceerde poses, jullie kunnen lekker jezelf zijn en genieten van de trouwdag. Ik vang ondertussen het échte verhaal van jullie bruiloft. Grappige, emotionele en onverwachte momenten en details leg ik zo onopgemerkt mogelijk vast. De nadruk van mijn stijl ligt niet op geposeerde foto's, maar op het creëren van een verhaal.

Trouwfotograaf breda
Bruidsfotograaf Tilburg

Mijn ongedwongen werkwijze tijdens jullie bruiloft

Ik vind het belangrijk dat jullie de dag relaxed doorbrengen. Ik zet daarom geen dingen in scéne, maar fotografeer de dag zoals hij is. Als het ware ben ik jullie 'bonusdaggast' die dag. De hele reportage wordt zo een compleet verhaal van de dag, zodat je weer helemaal op jullie bruiloft bent wanneer je de foto’s terugkijkt. Wat mij uniek maakt in de trouwfotografiebranche? Dat heb ik vaker gevraagd aan bruidsparen die ik heb mogen fotograferen. Vrijwel allemaal zeggen ze dat ze niet door hebben gehad dat ik er was, maar dat ik tot hun verbazing alle kleine details heb weten te vangen die ze zelf hebben gemist. Dat is voor mij het grootste compliment dat ik kan krijgen.

Trouwfotograaf Breda

"Ymke is onze fotografe geweest op onze trouwdag en we konden ons geen betere fotografe wensen! Ze heeft super mooie foto's gemaakt. Toen we de foto's binnen kregen en gingen bekijken stonden we versteld dat ze de kleinste details heeft vastgelegd waar je zelf niet aan zou denken. Het is werkelijk een prachtige fotoreportage geworden!"
- Andrea Onderdijk

Wat je kunt verwachten

1. Kennismaken

Na het eerste contact plannen we een kennismakingsgesprek in, waarin ik ook meteen een aantal trouwalbums laat zien. Zo krijgen jullie een indruk van hoe een hele dag fotografie er bij mij uitziet. Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend. Het is zo belangrijk dat er een klik is van beide kanten, ik ben er immers jullie hele trouwdag bij! Als jullie voor mij gaan als trouwfotograaf, krijgen jullie een handig draaiboek template toegestuurd. Door mijn ruime ervaring in de trouwbranche kan ik jullie helpen met veel van jullie vragen.

2. De details

Een maand voor de bruiloft spreken we elkaar opnieuw tijdens ons detailgesprek. Welke foto's zijn belangrijk voor jullie? Worden jullie weggegeven door ouders of lopen jullie samen naar het altaar? Willen jullie groepsfoto's maken of liever niet? Wat is het telefoonnummer van jullie ceremoniemeester? Door een goede voorbereiding sta ik op de bruiloft zelf precies op de goede plek.

Fotograaf tilburg ymke frijters fotografie
Trouwalbum laten maken

3. De bruiloft

Tijdens de bruiloft werk ik zo onopvallend mogelijk en zorg ik dat jullie een zorgeloze dag beleven samen.

4. Levering van de foto's

Binnen twee dagen na de bruiloft krijgen jullie een preview van de foto's toegestuurd zodat je alvast kunt nagenieten. En geloof me, jullie zijn mega benieuwd! De rest van de foto's ontvang je later in een online galerij, die je gemakkelijk kunt delen met jullie gasten.

5. Het album

Met een trouwalbum maak je de herinnering aan jullie dag tastbaar. Al mijn albums worden met de hand gebonden en zijn van de hoogste kwaliteit. Bij alle trouwfotografie pakketten zit een 15x15 fotoalbum met 6 spreads, die natuurlijk te upgraden is naar een prachtig trouwalbum dat volledig gepersonaliseerd kan worden.

Bekijk mijn portfolio

Bruidsfotograaf Brabant
Bruidsfotograaf Brabant
Trouwfotograaf Bergen op Zoom
Bruidsfotograaf Brabant
Bruidsfotograaf Brabant
Bruidsfotograaf Tilburg
Bruidsfotograaf Brabant
Bruidsfotografie Tilburg
Trouwfotograaf Bergen op Zoom
Bruidsfotograaf oisterwijik
Trouwfotograaf - Ymke Frijters Fotografie
Bruidsfotograaf Brabant
Bruidsfotografie Tilburg
Bruidsfotograaf Brabant
Bruidsfotografie De Vlaamsche Spijcker Dongen
Bruidsfotograaf Breda
Trouwfotograaf Bergen op Zoom
Bruidsfotografie Breda
Bruidsfotograaf Tilburg
Trouwfotograaf Bergen op Zoom
Bruidsfotograaf Brabant
Bruidsfotograaf Brabant
Bruidsfotograaf Zuid-Holland
Trouwen bij landgoed de olmenhorst
Trouwfotograaf Bergen op Zoom
Bruidsfotografie Tilburg
Bruidsfotograaf Tilburg
Bruidsfotografie Stadhuis bergen op zoom
Bruidsfotograaf Tilburg
Bruidsfotografie Loon op Zand
Bruidsfotograaf Brabant
Bruidsfotografie HeuvelPark Dongen
Trouwfotograaf Bergen op Zoom
Bruidsfotograaf Breda
Trouwfotograaf Breda
Bruidsfotograaf Brabant
Bruidsfotografie De Vlaamsche Spijcker Dongen

Wat anderen zeggen:

caret-down caret-up caret-left caret-right
Tim & Mariëlle

Wat zijn wij blij dat Ymke onze trouwfotograaf was! Vanaf de eerste minuut voelde het alsof we elkaar al lang kenden, wat een vertrouwd gevoel gaf. Ze is gezellig én professioneel tegelijk. Wat wij hebben ervaren en bijzonder vonden, is dat ze heel onopvallend te werk gaat en letterlijk alle mooie grote én kleine momenten heeft vastgelegd. Zo knap! De mix van spontane, hilarische en hele mooie foto's is geweldig. We hadden dit niet anders gewild. Ook denkt Ymke graag mee. Door het coronavirus moesten we wat aanpassen in onze bruiloft (en dus ook de fotografie) en mede dankzij haar flexibiliteit en tips is daar een mooi resultaat uit gekomen. Wij weten in ieder geval zeker; als wij weer een fotograaf nodig hebben, dan bellen we Ymke!

Esther & Sabrina

Geweldige fotografe en prachtige foto's!! Ymke dacht met ons mee, had alles onder controle en maakte er ook nog eens een ontzettend leuke ervaring van met een prachtig eindresultaat. Door naar haar foto's te kijken zijn we direct weer terug op onze mooie trouwdag. Ze heeft de sfeer, ons en al onze dierbaren perfect vast weten te leggen.

Beau & Renate

Tijdens onze eerste kennismaking hadden we gelijk een goed gevoel en was er een klik. Ymke heeft ons goed voorbereid op onze grote dag en gaf fijne tips.
Ze is mee gegaan om de fotolocatie vooraf te bekijken en we hebben meerdere malen contact gehad voordat de grote dag begon.
Tijdens onze bruiloft is Ymke op een relaxte manier aan het werk. Je hebt vaak niet eens in de gaten dat ze er is. Dat blijkt ook uit de vele foto's die spontaan en echt zijn.
Wij zijn ontzettend blij met de vele mooie foto's van ons gezin en onze gasten.