Trouwfotograaf Brabant

Trouwfotograaf Breda: een heerlijke beachy avondbruiloft

Marlou en Sietse gaven hun eigen draai aan trouwen en lapten lekker alle geschreven en ongeschreven regels aan hun laars. Een avondbruiloft moest het worden, met al hun lievelingsmensen erbij. Geen traditionele trouwlocatie, geen diner maar sushi bestellen, en vervolgens feesten tot de zon weer opkomt. Mij kun je niet blijer maken en ik liep dus de hele dag als blij ei rond tussen de gasten! Aan het einde van de dag haalde ik een volledige zandbak uit m'n schoenen, ik vind nog steeds zandkorrels in m'n huis jongens  😉

Trouwfotograaf Breda
Trouwfotograaf Breda

Review van het bruidspaar

Na de preview kreeg ik dit lieve berichtje:
"Wauw! We zijn echt al helemaal onder de indruk van de foto's en hebben ook al erg gelachen om sommige foto's! Die foto die je als achtergrond had genomen voor de galerij... ik zei meteen, wauw! Echt heel goed gedaan. We zijn er nu al heel blij mee!"

Review van Marlou & Sietse


"De foto's van onze bruiloft zijn werkelijk waar echt prachtig geworden! Ymke heeft op alle details gelet! Ook merkte je bijna niet dat ze er was en bij onze shoot was mijn man, die helemaal niet van op de foto gaan houdt, helemaal op zijn gemak door Ymkes fijne manier van doen! Echt top!"

Geplaatst in Bruidsfotografie en getagd met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .