Reviews

Wat anderen zeggen over mij als trouwfotograaf, newborn fotograaf, gezinsfotograaf en business fotograaf

trouwfotograaf brabant

Tim & Mariëlle

"Wat zijn wij blij dat Ymke onze trouwfotograaf was! Vanaf de eerste minuut voelde het alsof we elkaar al lang kenden, wat een vertrouwd gevoel gaf. Ze is gezellig én professioneel tegelijk.

Wat wij hebben ervaren en bijzonder vonden, is dat ze heel onopvallend te werk gaat en letterlijk alle mooie grote én kleine momenten heeft vastgelegd. Zo knap! De mix van spontane, hilarische en hele mooie foto's is geweldig. We hadden dit niet anders gewild.

Ook denkt Ymke graag mee. Door het coronavirus moesten we wat aanpassen in onze bruiloft (en dus ook de fotografie) en mede dankzij haar flexibiliteit en tips is daar een mooi resultaat uit gekomen. Wij weten in ieder geval zeker; als wij weer een fotograaf nodig hebben, dan bellen we Ymke!"

Bruiloft fotograaf brabant- Ymke Frijters Fotografie

Simone & Mark

"Wat zijn de foto's prachtig! We zijn echt meer dan twee uur bezig geweest om ze allemaal te kijken, echt heel de dag kunnen herbeleven. Zoveel gelachen ook! Heel heel HEEL erg blij mee!

Vijf minuten voordat deze foto werd gemaakt, zat ik nog in de stress door een akkefietje met onze dj. Ymke zag meteen dat ik niet lekker in mijn vel zat en nam ons mee naar buiten voor een extra fotoshootmomentje. Door haar gekke opdrachten gleed de stress al snel van me af en kon ik weer volop genieten!

En nee, Ymke kent ons niet al jaren (hoewel dat wel zo voelde!). Dit had ze door terwijl ze ons pas twee keer had gesproken. Wij zijn ongelooflijk blij met de prachtige foto's, maar ook met Ymkes rust en gezelligheid tijdens onze trouwdag! 100000% aanrader!"

Day in the life shoot

Inge & Justin

"Als je denkt dat een shoot niets voor jou is, moet je het toch eens proberen bij Ymke, las ik ergens in de reviews. Sluit ik me helemaal bij aan.

Een fotoshoot leek ons maar ongemakkelijk maar we hadden een superleuke ochtend en heel veel mooie foto's, waarbij je echt naar jezelf kijkt zoals je jezelf in de spiegel kijkt. Het was een genot om ze te bekijken de eerste keer ( en daarna ook nog ;))

Ook erg leuk, dat je alle foto's krijgt. Maakt de keuze voor het album wel erg moeilijk :P. Als we ons gezin nog eens vast willen leggen weten we je te vinden!"

Bruiloft fotograaf gemeentehuis

Frea & Hani

"Het zijn echt prachtige foto's geworden! Je hebt ons echt als onszelf vastgelegd zonder allerlei poespas, echt ontzettend mooi!

We vonden het heel leuk dat je bij onze dag aanwezig was en het voelde allemaal heel natuurlijk.

Wij komen in de toekomst zeker nog bij je terug voor andere shoots :)"

Bruidsfotograaf tilburg

Danny & Mariëlle

"Ymke was onze bruidsfotograaf. Een hele fijne, aardige maar vooral gezellige bruidsfotograaf met veel gevoel voor humor, wat wij ook erg belangrijk vonden! Tijdens de fotoshoot merk je amper dat er foto's van je gemaakt worden, door de ongedwongen sfeer en niks is Ymke te gek. We konden zelf onze eigen ideeën inbrengen, met Ymke valt goed te overleggen.

Tijdens de bruiloft kon je wederom weinig merken van Ymke haar aanwezigheid, en wat een gave foto's zijn het geworden! Uiteindelijk hebben we ook ons trouwalbum bij Ymke besteld waar we ook erg tevreden mee zijn.

Wij houden niet van fotografen die dingen in scène zetten en waarvan je bijvoorbeeld de taart opnieuw moet gaan aansnijden... bij Ymke was dit niet nodig. Ymke pakt de momenten die er zijn en zal je niet opnieuw vragen om iets opnieuw te gaan doen voor de foto, tenzij je dit zelf heel graag zou willen uiteraard... Hierdoor hebben we hartstikke spontane foto's gekregen en helemaal ongedwongen. Door Ymke was het een dag waar we goed op kunnen terug kijken met de prachtige foto's. We hebben ook erg veel complimenten gehad over de trouwfoto's en over Ymke zelf!"

David

"Ymke maakt zo'n mooie foto's! En dat ligt niet alleen aan haar vaardigheden als fotograaf, maar ze zorgt er ook voor dat je je op je gemak voelt. Dat zagen wij terug in onze foto's, van mijn zoontje, zijn trotse moeder en mij.

Wat ik verder erg goed vind aan Ymke is dat ze hele natuurlijke foto's maakt: geen gelikte, aangezette of on-echte foto's. Wil je foto's om op Instagram te zetten met 10 filters eroverheen dan moet je niet bij haar zijn, wil je iets tijdloos en iconisch dan ben je bij haar op het goede adres."

bruidsfotograaf tilburg

Esther & Sabrina

"Geweldige fotografe en prachtige foto's! Ymke dacht met ons mee, had alles onder controle en maakte er ook nog eens een ontzettend leuke ervaring van met een prachtig eindresultaat.

Door naar haar foto's te kijken zijn we direct weer terug op onze mooie trouwdag. Ze heeft de sfeer, ons en al onze dierbaren perfect vast weten te leggen."

Romy & Dick

"Wij hebben de fotoshoot voor de 1e verjaardag van onze dochter als zeer prettig ervaren. Wij houden niet van statige foto's en zijn best wel cameraschuw, maar wat een fijne samenwerking met Ymke!

We hebben nauwelijks door gehad dat we werden gefotografeerd. Ook in de omgang met onze kleine is ze een topper. Zij paste zich helemaal aan aan onze bewegingen en gewoontes. Dit resulteerde in super mooie foto's die een onvergetelijk moment voor ons op originele wijze weergeven.

Ik kan Ymke aan iedereen aanbevelen! Ook de samenwerking naar de shoot toe is perfect verlopen. Ymke is goed bereikbaar, staat open voor je eigen suggesties en wensen en is naast professioneel ook heel betrokken! Wij zullen in de toekomst Ymke zeker nog eens uitnodigen om een ander bijzonder moment vast te leggen."

Frank & Laura

"Ymke did a stellar job at our wedding. She calmed our nerves by being fun and engaging. She recognized great spots for photos. She simply let us enjoy the most beautiful day of our lives, while she managed to make fantastic, natural and spontaneous pictures of every important moment.

If you want your photographer to be calming yet funny, in the background but always at the right spot, and if you want to get your incredibly cool photo's even before you expect them, then Ymke is your go to photographer.

Would also highly recommend on English speaking events!"

Newborn shoot

Chantal

"Bij Ymke hebben wij een newborn fotoshoot geboekt. Ze kwam bij ons thuis toen onze kleine 3 weken oud was; dit was heel intiem maar voelde gelijk vertrouwd.

Ze stelde mij (als kersverse, onzekere en emotionele moeder) gerust dat het helemaal goed zou komen en dat was ook zeker zo! Ze volgde ons dagprogramma met de baby en heeft alles vastgelegd zoals ons leven is. De foto's zijn prachtig geworden net als het fotoboek.

Ymke was enorm betrokken, lief en rustig. Precies wat ik nodig had om mij op m'n gemak te voelen. En een geruststelling voor iedereen die niet in Tilburg woont: ze kwam zonder moeite naar Amsterdam!"

Beeldbank fotoshoot brabant

Jeroen - Eazypiezie Interim & Advies

"Ymke heeft een fotoshoot verzorgd voor de website van mijn bedrijf.

Ymke luistert naar je, denkt goed mee en weet jouw behoefte op een ontspannen wijze om te zetten naar een set prachtige foto's.

Ik ben blij met het resultaat."

Trouwfotograaf brabant

Marlou & Sietse

"De foto's van onze bruiloft zijn werkelijk waar echt prachtig geworden!

Ze heeft op alle details gelet.

Ook merkte je bijna niet dat ze er was en bij onze shoot was mijn man, die helemaal niet van op de foto gaan houdt, helemaal op zijn gemak door Ymkes fijne manier van doen! Echt top!"

Zwangerschapsshoot Tilburg

Linda

"We hebben bij Ymke een zwangerschapsshoot en een newbornshoot gehad. De eerste was buiten, in de avondzon en de foto’s zijn prachtig!

De tweede shoot was bij ons thuis, en Ymke nam alle tijd om ons met onze zoon vast te leggen. Ymke is betrokken, rustig en geduldig. We zijn heel benieuwd naar het album, de proef zag er heel mooi uit! Aanrader :)"

Bruidsfotograaf Brabant

Beau & Renate

"Tijdens onze eerste kennismaking hadden we gelijk een goed gevoel en was er een klik. Ymke heeft ons goed voorbereid op onze grote dag en gaf fijne tips. Ze is mee gegaan om de fotolocatie vooraf te bekijken en we hebben meerdere malen contact gehad voordat de grote dag begon.

Tijdens onze bruiloft is Ymke op een relaxte manier aan het werk. Je hebt vaak niet eens in de gaten dat ze er is. Dat blijkt ook uit de vele foto's die spontaan en echt zijn.

Wij zijn ontzettend blij met de vele mooie foto's van ons gezin en onze gasten."

Jullie verhaal vertalen in foto's