Babyshoot_famClaassen_YF-38

Ontspannen gezinsshoot in Zoetermeer

Voor de verjaardag van hun dochtertje Alexis wilden Romy en Dick iets speciaals doen. Ze benaderden mij voor een fotoshoot. Het moest echt iets bijzonders worden en ze gaven aan niet van poseren te houden. Ik werd meteen enthousiast: voor mij is dit de ideale combinatie voor een journalistieke gezinsshoot. Romy en ik hielden vooraf goed contact over hun wensen. Op de dag zelf was er meteen een klik: wat een leuk gezin!

Journalistieke gezinsshoot

Toen Alexis ontwaakte uit haar dutje was het wel even apart dat er een vreemde mevrouw in de woonkamer zat. Vijf minuten later was ze dat alweer vergeten: ze kreeg haar grote cadeau! Vervolgens maakten we een wandeling door de prachtige wijk waar het gezin woont. De zwanen in het kanaal waren Alexis' favoriet, ze kreeg er geen genoeg van. Na wat bellenblazen werd het winterse weer toch wat koud en besloten we thuis op te warmen met thee en een boterhammetje. Na de lunch was het zover: taart! Wat heb ik me kapot gelachen. Nog voor de taart aangesneden kon worden, zat alles en iedereen onder de slagroom. Heerlijk, toch?

De dag van de shoot kreeg het gezin eerst een preview van de foto's, zodat ze alvast konden nagenieten. Toen ik de rest van de foto's bij ze inleverde, kreeg ik deze vreselijk lieve review:

"Wij hebben de fotoshoot voor de 1e verjaardag van onze dochter als zeer prettig ervaren. Wij houden niet van statige foto's en zijn best wel cameraschuw, maar wat een fijne samenwerking met Ymke! We hebben nauwelijks door gehad dat we werden gefotografeerd. Ook in de omgang met onze kleine is ze een topper. Zij paste zich helemaal aan aan onze bewegingen en gewoontes. Dit resulteerde in super mooie foto's die een onvergetelijk moment voor ons op originele wijze weergeven. Ik kan Ymke aan iedereen aanbevelen! Ook de samenwerking naar de shoot toe is perfect verlopen. Ymke is goed bereikbaar, staat open voor je eigen suggesties en wensen en is naast professioneel ook heel betrokken! Wij zullen in de toekomst Ymke zeker nog eens uitnodigen om een ander bijzonder moment vast te leggen."
- Romy

Kijk hieronder mee naar het resultaat van deze fijne fotoshoot. Wil jij ook zo'n fijne ontspannen shoot boeken? Neem dan gerust eens contact met me op.

Posted in Portfolio and tagged , , , , , , , , , , , , .