Ongedwongen zwangerschapsshoot in Tilburg

Wie voorspelt er nou dat het in februari 20 graden wordt?! Tijdens de zwangerschapsshoot van Gemma en Hugo kon de jas dus gauw uit en liep ik met drie jassen aan mijn rugzak te fotograferen. Geen enkel probleem, ik ben wel vaker zelfbenoemd sjouwer tijdens shoots 😉

Ook een zwangerschapsshoot boeken?

Ook een familieshoot boeken?

Vind mij op Facebook

Vind mij op Facebook

Zwangerschapsshoot in de natuur

De locatie werkte ook nog eens mee: in landschapspark Moerenburg in Tilburg hadden we een prachtige lage zon. Dit is een plek waar het stel graag komt om te sporten, ze stelden de locatie dus zelf voor. Ik beschouw Moerenburg een beetje als het best bewaarde geheim van Tilburg: je bent er zo vanuit de stad, het is prachtig en het is er eigenlijk bijna nooit druk. Ook heb je er een prachtig roestkleurig kunstwerk in de vorm van het landhuis dat ooit op die plek stond. Industrieel meets natuur: top!

Een zwangerschapsshoot plan ik meestal tussen de 32e en 36e week van de zwangerschap. Ook bij Gemma was dit de perfecte planning: haar buik was prachtig en ze straalde helemaal. Om de camera een beetje te vergeten gaf ik ze een aantal kleine opdrachtjes en stelde ik ze wat vragen. Ze voelden zich al gauw beter op hun gemak en dat kun je zeker zien op de foto's!

Het leuke was dat ze ook alvast een babyshoot bij mij hadden geboekt voor als de kleine er straks is. Later mocht ik de kleine man dus ook ontmoeten!

"Bedankt voor de foto’s, we zijn er erg blij mee! Tot binnenkort tijdens de babyshoot!"

Kijk mee naar deze zwangerschapsshoot in Tilburg!
Ook een fotoshoot boeken? Neem gerust eens contact op.

Posted in Portfolio and tagged , , , , , , , , , , .