Newborn shoot

Newborn shoot tilburg

Ontspannen newborn shoot

Een ommetje met de kinderwagen, lekker badderen, borstvoeding geven... Allemaal dingen waarvan je eigenlijk niet beseft hoe bijzonder ze zijn. Tijdens een lifestyle babyshoot leg ik het dagelijks leven met jullie kindje vast. Ga je niet graag op de foto, geen enkel probleem. Ik zorg ervoor dat jullie op je gemak zijn en niet hoeven te poseren. Bij mij geen Anne Geddes-achtige foto's, maar tijdloze beelden. Zo verandert een gewone dag in een ontzettend waardevolle herinnering!

Newborn fotograaf Tilburg-02
Newborn shoot Tilburg

Baby fotoshoot bij jou thuis

Baby's en kinderen zijn bij mij in goede handen. De fotoshoot kan gewoon bij jou thuis, zodat het pasgeboren kindje lekker warm blijft en zodat je niet hoeft te reizen. Ik kan langskomen in de kraamperiode, zodat jullie altijd kunnen terugkijken naar de tijd dat jullie zoon of dochter nog zo klein was. Maar ook als de baby een paar weken of maanden oud is, is het prachtig om vast te leggen hoe jullie als gezin samen zijn. Ik kijk niet op een halfuurtje meer of minder: er is alle tijd en geduld voor de nodige plas-, voedings- en huilpauzes. En ook oudere broertjes of zusjes kunnen er gezellig bij!

Weten hoe je je alvast kunt voorbereiden op een relaxte babyshoot? Lees hier mijn vijf tips!

Gratis online galerij bij elke newborn shoot

Na de shoot krijg je een selectie van alle foto's toegestuurd in een prachtige online galerij. Met de galerij kun je de foto's gemakkelijk delen met vrienden en familie en in hoge resolutie downloaden. Neem vrijblijvend contact met me op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Babypakket: zwangerschapsshoot + newborn shoot

Het is bij mij ook mogelijk om twee shoots te boeken. Je krijgt dan een zwangerschapsshoot en een babyshoot, met korting! En daar hoort natuurlijk een prachtig 20x20 fotoalbum bij. Zo heb je alle mooie momenten rondom de geboorte van jullie kindje voor altijd in huis. Alles is mogelijk, neem gerust eens contact op!

Babyshoot Tilburg
Vraag naar de mogelijkheden
Vind mij op Facebook

"Lieve en attente fotografe met oog voor detail. Kon ook goed met een baby overweg en vooraf deed ze samen met ons research over wat de shoot in zou kunnen houden. Het zijn echt schitterende foto's geworden, we zijn er heel erg blij mee."
- Anne

Tarieven baby en newborn fotografie

Newborn shoot aan huis

 • 1,5 uur fotografie
 • Foto's van het dagelijks leven met jullie kindje
 • Geen ongemakkelijke poses
 • Alle tijd voor plas-, huil- en drinkpauzes
 • 50 tot 80 prachtige foto's in hoge resolutie
 • Gratis online galerij

 

Newborn shoot + fotoalbum

 • 1,5 uur fotografie
 • Foto's van het dagelijks leven met jullie kindje
 • Geen ongemakkelijke poses
 • 50 tot 80 prachtige foto's in hoge resolutie
 • Alle tijd voor plas-, huil- en drinkpauzes
 • Gratis online galerij
 • 15x15 fotoalbum van 12 pagina's

Newborn + zwangershapsshoot

 • Alle mooie momenten vastgelegd
 • Geen ongemakkelijke poses
 • 50 tot 80 prachtige foto's per shoot
 • Gratis online galerij
 • 15x15 fotoalbum met 12 pagina's cadeau!

 

Babyshoot Brabant

Extra opties en voorwaarden

Extra opties zoals een groter fotoboek, wanddecoratie of losse afdrukken zijn uiteraard ook mogelijk! Neem even contact met me op, dan vertel ik je graag wat er allemaal mogelijk is.

De reiskosten vanaf Tilburg bedragen €0,35 per kilometer. De eerste 25 kilometer krijg je cadeau!

Bekijk mijn portfolio

Newborn fotoshoot breda
Newborn shoot tilburg
Newborn shoot tilburg
Newborn shoot Bergen op zoom
Newborn shoot breda
Newborn shoot
Newborn shoot breda
Newborn shoot tilburg
Newborn shoot tilburg
Newborn shoot eindhoven
Newborn shoot breda
Newborn shoot dordrecht
Baby fotoshoot breda
Newborn shoot breda
Newborn shoot Bergen op zoom
Newborn shoot tilburg

Wat anderen zeggen:

caret-down caret-up caret-left caret-right
Chantal van Rijswijk

Bij Ymke hebben wij een newborn fotoshoot geboekt. Ze kwam bij ons thuis toen onze kleine 3 weken oud was; dit was heel intiem maar voelde gelijk vertrouwd. Ze stelde mij (als kersverse, onzekere en emotionele moeder) gerust dat het helemaal goed zou komen en dat was ook zeker zo! Ze volgde ons dagprogramma met de baby en heeft alles vastgelegd zoals ons leven is. De foto's zijn prachtig geworden net als het fotoboek. Ymke was enorm betrokken, lief en rustig. Precies wat ik nodig had om mij op m'n gemak te voelen. En een geruststelling voor iedereen die niet in Tilburg woont: ze kwam zonder moeite naar Amsterdam!

David van der Hoeven

Ymke maakt zo'n mooie foto's! En dat ligt niet alleen aan haar vaardigheden als fotograaf, maar ze zorgt er ook voor dat je je op je gemak voelt. Dat zagen wij terug in onze foto's, van mijn zoontje, zijn trotse moeder en mij. Wat ik verder erg goed vind aan Ymke is dat ze hele natuurlijke foto's maakt: geen gelikte, aangezette of on-echte foto's. Wil je foto's om op Instagram te zetten met 10 filters eroverheen dan moet je niet bij haar zijn, wil je iets tijdloos en iconisch dan ben je bij haar op het goede adres.

Romy & Dick
Topfotografe! professioneel, goed met kleine kinderen en een zeer prettige samenwerking. Onze foto's zijn nog mooier dan ik van te voren had kunnen hopen en kan haar zeker aanbevelen!