Newborn shoot

Newborn shoot Tilburg

Ontspannen newborn shoot in Tilburg en omgeving

Een ommetje met de kinderwagen, lekker badderen, borstvoeding geven... Allemaal dingen waarvan je eigenlijk niet beseft hoe bijzonder ze zijn. Tijdens een lifestyle newborn shoot leg ik het dagelijks leven met jullie kindje vast. Ga je niet graag op de foto, geen enkel probleem. Ik zorg ervoor dat jullie op je gemak zijn en niet hoeven te poseren. Bij mij geen Anne Geddes-achtige foto's, maar tijdloze beelden van hoe jullie zijn als gezin. Zo verandert een gewone dag in een ontzettend waardevolle herinnering!

Newborn fotograaf Tilburg-02
Newborn shoot Tilburg

Baby fotoshoot bij jou thuis

De fotoshoot kan gewoon bij jou thuis, zodat het pasgeboren kindje lekker warm blijft en zodat je niet hoeft te reizen. Tijdens de shoot volg ik jullie dagritme en bepaalt jullie kindje wat we doen. Er is alle tijd en geduld voor de nodige plas-, voedings- en huilpauzes. Meestal plan ik een newborn shoot vanaf 3 weken na de uitgerekende datum. Dan is de turbulente kraamweek al voorbij, maar kunnen jullie met de foto's toch terugkijken naar de tijd dat jullie zoon of dochter nog zo klein was. Maar ook als de baby een paar weken of maanden oud is, is het prachtig om vast te leggen hoe jullie als gezin samen zijn. En ook oudere broertjes of zusjes kunnen er natuurlijk bij zijn. Wil je net iets meer tijd hebben? Dan past een Day in the life shoot misschien beter bij jullie.

Weten hoe je je alvast kunt voorbereiden op een relaxte babyshoot? Lees hier mijn vijf tips!

Geen keuzestress, alle foto's zijn van jullie

Ik geloof sterk in het complete verhaal vertellen. Al mijn shoots bevatten daarom de gehele galerij (dus niet maar 5 of 10 foto's). Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Na de shoot krijg je een selectie van alle foto's toegestuurd in een prachtige online galerij. Met de galerij kun je de foto's gemakkelijk delen met vrienden en familie en in hoge resolutie downloaden. Doe jij er altijd eeuwen over voor je fotoalbums klaar zijn? Het is natuurlijk ook mogelijk om een album te bestellen bij je shoot. Mijn albums worden met de hand gebonden en zijn van professionele kwaliteit.

Babyshoot Tilburg

Zwangerschapsshoot + newborn shoot combineren

Het is bij mij ook mogelijk om twee shoots te boeken met korting. Zo heb je alle mooie momenten rondom de geboorte van jullie kindje voor altijd in huis. Je krijgt bij dit pakket - naast €89 korting - een 15x15 fotoalbum met 12 pagina's (t.w.v. €69) van mij cadeau. Dit combipakket is ook prachtig om cadeau te geven. Voor meer informatie over cadeaubonnen of het combipakket, neem gerust contact op.

"Bij Ymke hebben wij een newborn fotoshoot geboekt. Ze kwam bij ons thuis toen onze kleine 3 weken oud was; dit was heel intiem maar voelde gelijk vertrouwd. Ze stelde mij (als kersverse, onzekere en emotionele moeder) gerust dat het helemaal goed zou komen en dat was ook zeker zo! Ze volgde ons dagprogramma met de baby en heeft alles vastgelegd zoals ons leven is. De foto's zijn prachtig geworden net als het fotoboek. Ymke was enorm betrokken, lief en rustig. Precies wat ik nodig had om mij op m'n gemak te voelen."
- Chantal

Tarieven newborn fotografie

Newborn shoot

 • 1 - 1,5 uur fotografie
 • Foto's van het dagelijks leven met jullie kindje
 • De hele galerij (+/- 70 foto's)
 • Zorgvuldig nabewerkt en in hoge resolutie

 
 
 

Newborn shoot
+ album

 • 1 - 1,5 uur fotografie
 • Foto's van het dagelijks leven met jullie kindje
 • De hele galerij (+/- 70 foto's)
 • Zorgvuldig nabewerkt en in hoge resolutie
 • 15x15 fotoalbum met 12 pagina's

Newborn + zwanger
combinatiepakket

 • Alle mooie momenten vastgelegd
 • 1 - 1,5 uur fotografie per shoot
 • +/- 70 foto's per shoot
 • Zorgvuldig nabewerkt en in hoge resolutie
 • In totaal €119 korting
 • + GRATIS 15x15 fotoalbum met 12 pagina's t.w.v. €69

Extra opties en voorwaarden

 • Oudere broers of zussen zijn natuurlijk hartstikke welkom tijdens de newborn shoot. Of heb je al aan een day in the life shoot gedacht? Wie weet past dit nog beter bij jullie wensen.
 • Extra opties, zoals een extra locatie of groter fotoboek, zijn uiteraard ook mogelijk. Neem even contact met me op voor de mogelijkheden.
 • De foto's die tijdens de shoot worden gemaakt, kunnen worden gebruikt voor mijn website, social media en andere portfoliodoeleinden. Als je hier bezwaar tegen hebt, laat het dan weten tijdens het boeken van je shoot. Zie ook mijn algemene voorwaarden.
 • De reiskosten vanaf Tilburg bedragen €0,35 per kilometer. De eerste 25 kilometer krijg je cadeau!
Fotoalbum bij je fotoshoot

Bekijk mijn portfolio

Newborn shoot Tilburg
Newborn shoot tilburg
Newborn shoot Tilburg
Newborn shoot Bergen op zoom
Newborn fotoshoot breda
Newborn shoot
Newborn shoot Tilburg
Newborn shoot tilburg
Newborn shoot tilburg
Newborn shoot Breda
Newborn shoot tilburg
Newborn shoot breda
Newborn shoot eindhoven
Newborn shoot breda
Newborn shoot dordrecht
Baby fotoshoot breda
Newborn shoot breda
Newborn shoot Bergen op zoom
Newborn shoot tilburg

Wat anderen zeggen:

caret-down caret-up caret-left caret-right
Chantal van Rijswijk

Bij Ymke hebben wij een newborn fotoshoot geboekt. Ze kwam bij ons thuis toen onze kleine 3 weken oud was; dit was heel intiem maar voelde gelijk vertrouwd. Ze stelde mij (als kersverse, onzekere en emotionele moeder) gerust dat het helemaal goed zou komen en dat was ook zeker zo! Ze volgde ons dagprogramma met de baby en heeft alles vastgelegd zoals ons leven is. De foto's zijn prachtig geworden net als het fotoboek. Ymke was enorm betrokken, lief en rustig. Precies wat ik nodig had om mij op m'n gemak te voelen. En een geruststelling voor iedereen die niet in Tilburg woont: ze kwam zonder moeite naar Amsterdam!

David van der Hoeven

Ymke maakt zo'n mooie foto's! En dat ligt niet alleen aan haar vaardigheden als fotograaf, maar ze zorgt er ook voor dat je je op je gemak voelt. Dat zagen wij terug in onze foto's, van mijn zoontje, zijn trotse moeder en mij. Wat ik verder erg goed vind aan Ymke is dat ze hele natuurlijke foto's maakt: geen gelikte, aangezette of on-echte foto's. Wil je foto's om op Instagram te zetten met 10 filters eroverheen dan moet je niet bij haar zijn, wil je iets tijdloos en iconisch dan ben je bij haar op het goede adres.

Romy & Dick
Topfotografe! professioneel, goed met kleine kinderen en een zeer prettige samenwerking. Onze foto's zijn nog mooier dan ik van te voren had kunnen hopen en kan haar zeker aanbevelen!