Gezinsfotografie breda

Newborn shoot Breda: lifestyle babyshoot aan huis

Lifestyle newborn shoot in Breda

Dit was een bijzondere baby fotoshoot voor mij. Ik mocht een aantal jaar geleden hun bruiloft vastleggen als second shooter en niet lang daarna vroeg dit lieve stel mij om de mooie momenten met hun pasgeboren kindje te vangen. Dit jaar kwam er nog een klein meisje bij in het gezin, en ook nu mocht ik weer langskomen om het gezin te fotograferen.

Newborn shoot breda

Baby fotoshoot aan huis

Zoals altijd paste ik me ook hier aan het tempo van het kindje aan. Niets forceren is daarbij belangrijk, we maken er gewoon een ontspannen tijd van. Ik ben gewoon een toeschouwer van de dag en probeer mensen altijd 100% op hun gemak te laten zijn bij mij. Vooraf zijn klanten vaak wat twijfelachtig; zo'n shoot is eigenlijk niks voor mij, ik sta liever niet op de voorgrond, hoor ik vaak. Maar ik hoor achteraf vrijwel altijd dat mensen het als heel fijn hebben ervaren. Ik neem alle tijd en je mag helemaal jezelf zijn. Dat is ook de reden dat ik bij dit gezin al zo vaak heb mogen langskomen. Zo leuk!

Newborn fotoshoot met oudere kindjes

Met haar grote zus erbij was het één groot feest om dit kleine meisje op de foto te mogen zetten. In de tuin, op bed, op de bank; ze vond alles prima. Deze baby was al wat ouder toen ik langskwam voor de newborn fotoshoot. Ik druk mensen altijd op het hart: het maakt echt niet uit hoe oud je kindje is, elke fase is bijzonder. In de weken na de bevalling is het vaak nog zo stressvol dat het fijner kan zijn om de fotoshoot te doen als het kindje 3 weken tot 4 maanden oud is. Wil je juist foto's als ze écht nog heel klein zijn? Dat kan natuurlijk ook!

Baby fotoshoot breda
Neem contact op

Neem contact op

Vind mij op Facebook

Vind mij op Facebook

"Lieve en attente fotografe met oog voor detail. Kon ook goed met een baby overweg en vooraf deed ze samen met ons research over wat de shoot in zou kunnen houden. Het zijn echt schitterende foto's geworden, we zijn er heel erg blij mee.
 

Newborn fotoshoot breda
Newborn fotoshoot breda
Gezinsfoto's breda
Newborn fotoshoot breda
Baby fotoshoot breda
Baby fotoshoot breda
Baby fotoshoot breda
Baby fotoshoot breda
Gezinsfotografie breda
Gezinsfotografie breda
Gezinsfotografie breda
Newborn shoot brabant
Newborn shoot brabant
Baby fotoshoot breda
Newborn shoot brabant
Newborn shoot breda
Newborn shoot breda
Newborn shoot breda
Newborn shoot breda
Baby fotoshoot breda
Baby fotoshoot breda
Newborn shoot breda
Lifestyle newborn shoot breda
Lifestyle newborn shoot breda
Day in the life fotografie
Baby fotoshoot Brabant
Day in the life fotografie
Fotoshoot gezin tilburg
Baby fotoshoot Brabant
Posted in Portfolio and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .