Lifestyle babyshoot in Tilburg

Een babyshoot is al ontzettend bijzonder, maar voor mij is het natuurlijk extra mooi als ik ook de zwangerschap al heb mogen vastleggen. Ik word begroet met een grote glimlach als ik bij hen thuis in Tilburg aanbel voor de lifestyle babyshoot. Voor Gemma en Hugo is dit hun eerste kindje, maar ze lijken allebei de rust zelve. Heerlijk!

Ook een babyshoot boeken?

Ook een familieshoot boeken?

Vind mij op Facebook

Vind mij op Facebook

Babyshoot aan huis

Tijdens een babyshoot laat ik het kindje bepalen wat we doen: vieze luiers, keiharde scheten, huilen, borstvoeding; het hoort er allemaal bij. Vergis je niet: ook dat zijn allemaal mooie momentjes om vast te leggen. Hoe leuk is zoiets om over 15 jaar op terug te kunnen kijken? Dat is dan ook meteen wat ik het liefst doe: mensen fotograferen zoals ze zijn. Ik laat alles het gewoon gebeuren en kijk naar het geheel zoals een journalist ook werkt: ik registreer wat er gebeurt en zet weinig tot niets in scène.

Deze kleine man trok zich er gelukkig weinig van aan dat ik er was: die sliep gewoon lekker. Op een kleine pauze na konden we dus gewoon ons gang gaan en na een kleine 1,5 uur zat de shoot er alweer op.

"Dat is snel, super tof! Wij zijn er erg blij mee!"

Kijk mee naar deze lifestyle babyshoot in Tilburg!
Ook een fotoshoot boeken? Neem gerust eens contact op.

Posted in Portfolio and tagged , , , , , , , , , , , , .