Gezinsshoot Tilburg

Gezinsshoot in Tilburg: ravotten in het bos

12 Jaar samen en 3 jaar getrouwd: dat verdient een bijzonder cadeau, vond Debbie. Of ik een cadeaubon kon maken voor een gezinsshoot voor haar man Reilly? Geen probleem! Al snel was het zover en mocht ik de Loonse en Drunense Duinen in met dit leuke gezin!

Ook een familieshoot boeken?

Ook een familieshoot boeken?

Vind mij op Facebook

Vind mij op Facebook

Ontspannen gezinsshoot

'Ik ben twee en ik zeg nee'; Debbie had me vooraf al gewaarschuwd dat hun zoontje Elijah lekker eigenwijs was. Gelukkig viel dat tijdens de shoot mee: wat een ontzettend leuk ventje! In het begin was het wel even wennen, zo'n vreemde mevrouw met een grote camera. Maar ik heb altijd een trucje achter de hand: bellenblaas! Die verlegenheid was al gauw voorbij en na een tijdje kreeg ik dennenappel na dennenappel aangeboden van deze stoere jongen. Hoe lief! Ook hun hond Shieba was mee en die had de tijd van zijn leven tussen het zand in de Loonse en Drunense Duinen.

We hadden geluk: de herfst was zichtbaar begonnen, maar dat was nog niet te merken aan de temperatuur. Dat gaf mij de kans om warme herfstfoto's te maken, met als uitgangspunt dat Elijah lekker zijn gang kon gaan. Een paar foto's met pap en mam wilden we er natuurlijk ook bij. Kietelen bleek een gouden zet voor hilarische foto's!

De reactie van het gezin op de foto's was ook al zo leuk:

"Wow! Wat een prachtige foto's zijn het geworden! Prachtige kleuren en geweldige momenten heb je vastgelegd! "

Kijk mee naar deze gezellige gezinsshoot in de regio Tilburg!

Ook een fotoshoot boeken? Neem gerust eens contact op.

Gezinsshoot Tilburg
Gezinsshoot Tilburg
Gezinsshoot Tilburg
Gezinsshoot Tilburg
Gezinsshoot Tilburg
Gezinsshoot Tilburg
Gezinsshoot Tilburg
Gezinsshoot Loonse en drunense duinen
Gezinsshoot Tilburg
Gezinsshoot Tilburg
Gezinsshoot Tilburg
Gezinsshoot Tilburg
Geplaatst in Portfolio en getagd met , , , , , , , , , , , .