Gezinsshoot Brabant

Gezinsshoot thuis: Oscars eerste verjaardag

In de familie van Romy en Dick is een eerste verjaardag traditioneel één groot feest. Ik mocht er bij zijn toen hun dochter Alexis 1 werd, en nu ook Oscar voor het eerst jarig was had ik de eer om het gezin vast te leggen. Lekker ongedwongen thuis, cadeautjes uitpakken, lunchen en ondanks de regen nog een wandelingetje door het bos.

Ook een gezinsshoot boeken?

Ook een familieshoot boeken?

Vind mij op Facebook

Vind mij op Facebook

Ongedwongen gezinsfoto's aan huis

Dit was alweer de derde keer dat ik deze lieve mensen mocht vastleggen, maar de kleine Oscar had ik nog niet mogen ontmoeten. Dat vond het kleine mannetje zelf geen enkel probleem, hij had al gauw niet meer in de gaten dat er ook nog een rare mevrouw met een camera rondliep en had alleen maar oog voor zijn zusje, papa en mama en zijn nieuwe speelgoedauto.

Het weer zat niet helemaal mee, even wandelen in de wijk zat er niet in. We besloten naar het bos te rijden zodat we een beetje beschutting hadden tegen de miezer. Al gauw klaarde het op en konden we wat heerlijk groene foto's schieten terwijl Alexis om ons heen dartelde. Eenmaal thuis nog even een lekkere boterham en daarna was het bedtijd, want in de middag stond de visite op de stoep.

Na het ontvangen van de foto's liet Romy deze ontzettend lieve reactie achter. Ze vertelde dat Alexis de week erna nog vroeg of ik dat weekend ook weer mee ging naar het bos, want ze vond het zo gezellig. Wat een liefde en wat een prachtig gezin. Hier kan ik enorm van genieten!

"Toen onze dochter 1 jaar werd hebben wij bij Ymke een gezinsshoot gedaan. De resultaten bevielen zo goed dat we besloten om ook een familieshoot te doen met ook de rest van de familie. Wederom verbluffend mooie foto's! Wij zijn zo'n fan van haar werk. Geen statieportretten, maar precies de plaatjes die weergeven hoe wij zijn. Ze beweegt zich bijna geruisloos om je heen zodat je niet doorhebt dat er een camera op je gericht staat. Met een groep van 12 man (incl kleine kinderen) was dat vast geen makkelijke opgave voor Ymke, maar ook daar weer waanzinnig mooie foto's. Dus toen wij er nog een zoon bij kregen en ook hij 1 jaar werd, werd het tijd voor weer een gezinsshoot natuurlijk. Ik blijf het herhalen; GEWELDIG! Een hele andere setting en sfeer dan bij de 1e gezinsshoot, maar we zijn dan ook inmiddels met z'n vieren dus is de setting en sfeer ook anders thuis. Wederom prachtige plaatjes van wie wij zijn. Oprecht, betekenisvol en zeer mooie foto's met uitstekende timing van Ymke!Wie weet komt er nog wel weer een keer een andere shoot aan...Wij raden haar in ieder geval aan iedereen aan! Vind je poseren niks, maar wil je wel een mooie eigen echte foto aan je muur van je familie/gezin? Bel Ymke!
- Romy
"


Kijk mee naar deze ongedwongen gezinsshoot thuis!
Ook een fotoshoot boeken? Neem gerust eens contact op.

Gezinsfoto's thuis
Gezinsshoot Brabant
Gezinsfoto's thuis
Gezinsfoto's thuis
Gezinsfoto's thuis
Gezinsfotografie aan huis
Gezinsfotografie aan huis
Gezinsfotografie aan huis
Fotoshoot gezin
Day in the life fotoshoot tilburg
Gezinsshoot Brabant
Fotoshoot gezin
Fotoshoot gezin
Gezinsshoot aan huis
Gezinsshoot Brabant
Geplaatst in Portfolio en getagd met , , , , , , , , , , , , , , , , , .