Fotoshoot Tilburg

Fotoshoot in Tilburg en omgeving

Ben je zoek naar een fotograaf voor een ontspannen gezinsshoot, familieshoot, newborn shoot, zwangerschapsshoot of loveshoot? En hou je niet van stijve foto's? Tijdens mijn fotoshoots is het woord 'cheese' verboden. Ik leg jullie vast zoals je bent: geen ongemakkelijke poses of gedwongen lachjes. Tijdens een fotoshoot vang ik de échte momenten tussen jullie. Meer over mijn werkwijze en tarieven vind je op onderstaande pagina's.

fotoshoot brabant

Day in the life

Familie of gezin

Newborn

Zwangerschap

Zwangerschapsshoot tilburg

Fotoshoot op locatie

Al mijn shoots doe ik op locatie en ik werk vrijwel uitsluitend met natuurlijk licht. Vooraf zoeken we een mooie locatie uit. Dat kan bij jullie thuis zijn, een park of natuurgebied in de buurt, of voor mijn part midden in de binnenstad. Ik vind het extra leuk als de locatie iets bijzonders voor jullie heeft, zoals een mooie herinnering van vroeger. Ga je niet graag op de foto? Dat hoor ik zo ongeveer van al mijn klanten, don't worry. Ik zorg ervoor dat je de camera zo vergeet en lekker bezig bent met elkaar.

Geen keuzestress, alle foto's zijn van jullie

Ik vind het belangrijk om jullie complete verhaal te vertellen. Al mijn shoots bevatten daarom de gehele galerij (dus niet maar 5 of 10 foto's). Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Na de shoot krijg je een selectie van alle foto's in hoge resolutie toegestuurd in een online galerij, die je gemakkelijk kunt delen met vrienden en familie. Het is natuurlijk ook mogelijk om een album te bestellen bij je shoot.

Fotoshoot cadeau geven

Wil je een fotoshoot of fotoproduct cadeau doen? Dat kan natuurlijk ook! Je kunt voor elk gewenst bedrag een cadeaubon bestellen. Neem gerust eens contact op voor meer informatie.

Warning: Undefined variable $icon_color in /home/vhosts/ymkefrijters.nl/httpdocs/wp-content/themes/vantage/inc/widgets.php on line 75
>

Contact opnemen

"Als je denkt dat een shoot niets voor jou is, moet je het toch eens proberen bij Ymke.' Las ik in de reviews. Sluit ik me helemaal bij aan. Een fotoshoot leek ons maar ongemakkelijk maar we hadden een superleuke ochtend en heel veel mooie foto's, waarbij je echt naar jezelf kijkt zoals je jezelf in de spiegel kijkt. Ook erg leuk, dat je alle foto's krijgt. Maakt de keuze voor het album wel erg moeilijk!"
- Inge