Familieshoot

Familiefotograaf Tilburg

Familieshoot in Tilburg en omgeving

Families en gezinnen fotograferen doe ik met ontzettend veel plezier. Een 'standaard' familieshoot krijg je bij mij zeker niet: ik fotografeer ook alle momentjes tussendoor, die soms nog veel waardevoller zijn. Een knuffel met oma, spelen met papa of de dynamiek tussen de kinderen, ik leg het allemaal vast. Ik besef me heel goed dat deze foto waarschijnlijk bij jullie aan de muur komt te hangen of bij oma en opa op de kast komt te staan, dus naast ongedwongen foto's is er altijd ruimte voor een foto van de hele familie samen. Ook dan zorg ik dat jullie je niet ongemakkelijk voelen voor de camera.

Familieshoot op locatie

Vooraf zoeken we een mooie locatie uit. Lekker met z'n allen naar het strand, picknicken in het park of hutten bouwen in het bos. Alles is mogelijk: als jullie een fotoshoot willen bij een fabriek of in een dierentuin, regelen we dat gewoon! Ook bij jullie thuis of in de tuin is een goede optie. In de voorbereiding komen we samen tot een idee en zorg ik dat jullie weten waar je aan toe bent. Op de dag zelf zorg ik er vooral voor dat jullie een gezellige, ontspannen tijd hebben met elkaar. Reizen is voor mij geen probleem, neem gerust even contact op om de opties te bespreken. Heb je er trouwens al eens aan gedacht om een dag in jullie 'gewone' leven te laten vastleggen? Misschien past een day in the life fotoshoot wel bij jullie!

Famileshoot Brabant
Famileshoot Brabant

Gratis online galerij bij elke fotoshoot

Na de shoot krijg je een selectie van alle foto's toegestuurd in een prachtige online galerij. Met de galerij kun je de foto's gemakkelijk delen met vrienden en familie en in hoge resolutie downloaden.
Doe jij er altijd eeuwen over voor je fotoalbums klaar zijn? Het is natuurlijk ook mogelijk om een album te bestellen bij je shoot! Je kunt deze in allerlei kleuren en maten bestellen. Neem vrijblijvend contact met me op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

"Een hele gezellige, ongedwongen vier generatie fotoshoot gehad. Top fotograaf, top ervaring en een top foto's. In 1 woord: fantastisch. Super bedankt! Liefs 'super' oma, Betsie, Sietske en Sterre (&konijn)"
- Sietske Hendrickx

Tarieven fotoshoots

Familieshoot t/m 5 personen

 • 1 à 1,5 uur fotografie
 • Geen ongemakkelijke poses
 • 40 tot 70 prachtige foto's in hoge resolutie
 • Gratis online galerij

 
 

Familieshoot 5p + fotoalbum

 • 1 à 1,5 uur fotografie
 • Geen ongemakkelijke poses
 • 40 tot 70 prachtige foto's in hoge resolutie
 • Gratis online galerij
 • 15x15 fotoalbum met 12 pagina's

Familieshoot t/m 10 personen

 • 1 à 1,5 uur fotografie
 • Geen ongemakkelijke poses
 • 50 tot 80 prachtige foto's in hoge resolutie
 • Gratis online galerij

 
 

Familieshoot 10p + fotoalbum

 • 1 à 1,5 uur fotografie
 • Geen ongemakkelijke poses
 • 50 tot 80 prachtige foto's in hoge resolutie
 • Gratis online galerij
 • 15x15 fotoalbum met 12 pagina's
Vraag naar de mogelijkheden

Extra opties en voorwaarden

Zijn jullie met meer dan 10 personen? Dat kan natuurlijk ook. Per extra persoon komt er dan €10,- bij. Extra opties, zoals een extra locatie of groter fotoboek, zijn uiteraard ook mogelijk! Neem even contact met me op voor de voorwaarden.

De reiskosten vanaf Tilburg bedragen €0,35 per kilometer. De eerste 25 kilometer krijg je cadeau!

Bekijk mijn portfolio

Gezinsshoot aan huis
Baby fotoshoot Tilburg
Familieshoot met volwassenen
Familieshoot Beekse Bergen
Familieshoot aan het strand
gezinsshoot in het bos oisterwijk
Gezinsshoot Tilburg
gezinsshoot opa oma kleindochter
Babyshoot aan huis
familieshoot in het bos
Familieshoot Beekse Bergen
Familieshoot Spoorzone Tilburg-YF-web-6403
Gezinsshoot Tilburg
Familieshoot aan het strand
Gezinsshoot oisterwijk
Familieshoot aan het strand
Gezinsshoot Tilburg
Familieshoot Tilburg
Babyshoot in Zoetermeer
Fotoshoot kinderen
Gezinshoot Brabant
Familieshoot_FamHendrickx_YF-14

Wat anderen zeggen:

caret-down caret-up caret-left caret-right
Jenneke van der Vegte

Heel blij met de prachtige foto's. Het was een gezellige ochtend op het strand! Mooie ontspannen foto's. Echt SUPER!

D Maenhout

Ymke is een geweldige fotograaf! Ze heeft er oog voor om de bijzondere momenten vast te leggen in sprekende foto's. Ze heeft ons allemaal erg op het gemak gesteld en nam alle tijd voor ons. Een groot pluspunt is dat je alle foto's ontvangt. Je hoeft dus niet te kiezen tussen alle geweldige foto's.
Wanneer wij weer ons gezinnetje willen vastleggen gaan wij zeker weer met haar contact opnemen!

Romy Claassen

Wij hebben de fotoshoot voor de 1e verjaardag van onze dochter als zeer prettig ervaren. Wij houden niet van statige foto's en zijn best wel cameraschuw, maar wat een fijne samenwerking met Ymke! We hebben nauwelijks door gehad dat we werden gefotografeerd. Ook in de omgang met onze kleine is ze een topper. Zij paste zich helemaal aan aan onze bewegingen en gewoontes. Dit resulteerde in super mooie foto's die een onvergetelijk moment voor ons op originele wijze weergeven. Ik kan Ymke aan iedereen aanbevelen! Ook de samenwerking naar de shoot toe is perfect verlopen. Ymke is goed bereikbaar, staat open voor je eigen suggesties en wensen en is naast professioneel ook heel betrokken! Wij zullen in de toekomst Ymke zeker nog eens uitnodigen om een ander bijzonder moment vast te leggen.