Familieshoot

Familiefotograaf Tilburg

Familieshoot in Tilburg en omgeving

Families en gezinnen fotograferen doe ik met ontzettend veel plezier. Een 'standaard' familieshoot krijg je bij mij zeker niet: ik fotografeer ook alle momentjes tussendoor, die soms nog veel waardevoller zijn. Een knuffel met oma, spelen met papa of de dynamiek tussen de kinderen, ik leg het allemaal vast. Er komt vast ook een foto bij oma en opa op de kast te staan, dus naast ongedwongen foto's is er altijd ruimte voor een foto van de hele familie samen. Ook dan zorg ik dat jullie je niet ongemakkelijk voelen voor de camera.

Ontspannen fotoshoot in de omgeving van Tilburg

Vooraf zoeken we een mooie locatie uit, of we gaan voor jullie eigen huis. Naar het strand, picknicken in het park of hutten bouwen in het bos kan ook allemaal. Op de dag zelf zorg ik ervoor dat jullie een gezellige, ontspannen tijd hebben met elkaar. Ik zorg dat jullie focussen op elkaar in plaats van op de camera. Heb je er trouwens al eens aan gedacht om een dag in jullie 'gewone' leven te laten vastleggen? Misschien past een day in the life fotoshoot wel bij jullie!

fotoshoot brabant
Famileshoot Brabant

Geen keuzestress, alle foto's zijn van jullie

Ik geloof sterk in het complete verhaal vertellen. Al mijn shoots bevatten daarom de gehele galerij (dus niet maar 5 of 10 foto's). Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Na de shoot krijg je een selectie van alle foto's in hoge resolutie toegestuurd in een online galerij, die je gemakkelijk kunt delen met vrienden en familie. Doe jij er altijd eeuwen over voor je fotoalbums klaar zijn? Het is natuurlijk ook mogelijk om een album te bestellen bij je shoot. Mijn albums worden met de hand gebonden en zijn van professionele kwaliteit.

"'Als je denkt dat een shoot niets voor jou is, moet je het toch eens proberen bij Ymke.' Las ik in de reviews. Sluit ik me helemaal bij aan. Een fotoshoot leek ons maar ongemakkelijk maar we hadden een superleuke ochtend en heel veel mooie foto's, waarbij je echt naar jezelf kijkt zoals je jezelf in de spiegel kijkt. Ook erg leuk, dat je alle foto's krijgt. Maakt de keuze voor het album wel erg moeilijk!"
- Inge

Tarieven fotoshoots

Familieshoot

 • 1 - 1,5 uur fotografie
 • t/m 5 personen (extra personen €15 p.p)
 • Geen ongemakkelijke poses
 • De hele galerij (+/- 70 foto's)
 • Zorgvuldig nabewerkt en in hoge resolutie

 
 
 

Familieshoot + album

 • 1 - 1,5 uur fotografie
 • t/m 5 personen (extra personen €15 p.p)
 • Geen ongemakkelijke poses
 • De hele galerij (+/- 70 foto's)
 • Zorgvuldig nabewerkt en in hoge resolutie
 • 15x15 fotoalbum met 12 pagina's

 
 

Daily life

 • 2 uur fotografie
 • Dé ongedwongen shoot voor gezinnen t/m 5 personen
 • Jullie dagelijks leven vastgelegd voor altijd
 • De hele galerij (+/- 90 foto's)
 • Zorgvuldig nabewerkt en in hoge resolutie
 • GRATIS 15x15 fotoalbum met 12 pagina's
  Meer informatie vind je hier.

Extra opties en voorwaarden

 • Zijn jullie met meer dan 5 personen? Dat kan natuurlijk ook. Per extra persoon komt er €19,- bij.
 • Extra opties, zoals een extra locatie of groter fotoboek, zijn uiteraard ook mogelijk. Neem even contact met me op voor de mogelijkheden.
 • Ik mag fantastische bruiloften vastleggen en in de weekenden breng ik graag tijd door met mijn gezin. Daarom plan ik familieshoots op doordeweekse dagen, ook voor of na werktijd. Bonus: dan is het ook nog eens lekker rustig in de natuur!
 • De foto's die tijdens de shoot worden gemaakt, kunnen worden gebruikt voor mijn website, social media en andere portfoliodoeleinden. Als je hier bezwaar tegen hebt, laat het dan weten tijdens het boeken van je shoot. Zie ook mijn algemene voorwaarden.
 • De reiskosten vanaf Tilburg bedragen €0,35 per kilometer. De eerste 25 kilometer krijg je cadeau!
Fotoalbum bij je fotoshoot

Bekijk mijn portfolio

Gezinsshoot aan huis
Familieshoot tilburg
Familieshoot Tilburg
Fotoshoot loonse en drunense duinen
Fotoshoot tilburg
Familieshoot spoorpark tilburg
Fotoshoot Tilburg
Fotoshoot tilburg
Fotoshoot Loonse en drunense duinen
Gezinsshoot Tilburg
Fotoshoot Loonse en drunense duinen
Babyshoot aan huis
Familieshoot Spoorzone Tilburg-YF-web-6403
Familieshoot brabant
Gezinsshoot Tilburg
Familieshoot aan het strand
Gezinsshoot Tilburg
Familieshoot Tilburg
Babyshoot in Zoetermeer
Gezinshoot Brabant

Wat anderen zeggen:

caret-down caret-up caret-left caret-right
Jenneke van der Vegte

Heel blij met de prachtige foto's. Het was een gezellige ochtend op het strand! Mooie ontspannen foto's. Echt SUPER!

D Maenhout

Ymke is een geweldige fotograaf! Ze heeft er oog voor om de bijzondere momenten vast te leggen in sprekende foto's. Ze heeft ons allemaal erg op het gemak gesteld en nam alle tijd voor ons. Een groot pluspunt is dat je alle foto's ontvangt. Je hoeft dus niet te kiezen tussen alle geweldige foto's.
Wanneer wij weer ons gezinnetje willen vastleggen gaan wij zeker weer met haar contact opnemen!

Romy Claassen

Wij hebben de fotoshoot voor de 1e verjaardag van onze dochter als zeer prettig ervaren. Wij houden niet van statige foto's en zijn best wel cameraschuw, maar wat een fijne samenwerking met Ymke! We hebben nauwelijks door gehad dat we werden gefotografeerd. Ook in de omgang met onze kleine is ze een topper. Zij paste zich helemaal aan aan onze bewegingen en gewoontes. Dit resulteerde in super mooie foto's die een onvergetelijk moment voor ons op originele wijze weergeven. Ik kan Ymke aan iedereen aanbevelen! Ook de samenwerking naar de shoot toe is perfect verlopen. Ymke is goed bereikbaar, staat open voor je eigen suggesties en wensen en is naast professioneel ook heel betrokken! Wij zullen in de toekomst Ymke zeker nog eens uitnodigen om een ander bijzonder moment vast te leggen.