Familieshoot Loonse en Drunense Duinen

Familieshoot Tilburg – de Loonse en Drunense Duinen

In het paasweekend had ik de eer om het leuke gezin van Nihal van TAART by Nihal te fotograferen. Nihal is net gestart met haar bedrijf in financieel advies. Daar geeft ze helemaal haar eigen draai aan. Dat lees je terug op de website, maar dat zag ik ook meteen terug in haar vrolijke persoonlijkheid!

Familieshoot in de Loonse en Drunense Duinen

Nihal’s doel is om mensen een zorgeloze financiële toekomst te bieden. Hoe kun je dat beter uitbeelden dan met een ontspannen shoot met je eigen gezin? Samen met Communicatiebureau Strooploos, die o.a. Nihals website verzorgt, kwam er een locatie en dat werden de Loonse en Drunense Duinen. Er werd een picknickkleedje opgegooid en de kinderen vermaakten zich prima in het zand. Priscilla van Strooploos was mijn lieftallige assistente voor de ochtend en ontdekte haar talent als oppas terwijl ik pa en ma nog even samen op de foto zette. Bij thuiskomst kon ik de halve Sahara uit mijn schoenen poetsen, maar dat deerde niet. De Loonse en Drunense Duinen blijft één van mijn favoriete locaties voor familieshoots!

Ook een bijzondere bedrijfsshoot boeken of meer weten over een familieshoot? Neem gerust eens contact met me op.
De foto’s zijn te vinden op de website van TAART by Nihal, maar je kunt ze ook alvast hier bekijken:

Posted in Portfolio and tagged , , , , , , , , , , , .