Familieshoot aan het strand

Familieshoot aan het strand & in het bos

Wat gaat er nou boven op het strand aan het werk zijn? Juist, helemaal niets! Daarom was ik super blij toen ik een berichtje kreeg van Romy en Dick, bij wie ik al eerder een journalistieke gezinsshoot aan huis mocht doen. Romy's moeder was jarig en het gezin wilde een bijzonder cadeau geven. Dat werd een fotoshoot, op de plaats waar zij o.a. ook hun trouwfoto's hebben laten maken. Extra bijzonder dus!

Ook een familieshoot boeken?

Ook een familieshoot boeken?

Vind mij op Facebook

Vind mij op Facebook

Familieshoot aan het strand van Kijkduin

Het was even een flinke tocht, zo door het zand met (overgroot)oma. Maar toen ze eenmaal zat en al haar kleinkinderen om zich heen zag, begon ze direct te stralen! Om een beetje los te komen, vroeg ik de groep om op een rijtje te gaan zitten in het zand en beantwoordden ze allemaal gekke vragen aan elkaar. Ook gekke bekken trekken was favoriet, zowel bij de kinderen als de volwassenen. Daarna maakten we allerlei combinaties van gezinnen. Hoewel de aandachtsspanne van de kleine Alexis van anderhalf verbazend goed was, had ze op een gegeven moment tóch meer zin om met papa te spelen in het zand. Ook goed! Er gebeurde vanalles om me heen en er gingen in alle hoeken kinderen de lucht in. Ik lachte me rot!

Met deze gezellige familie vertrok ik vervolgens naar het Ockenburgse bos, waar de jarige jet en haar man ooit hun bruidsfoto's hebben gemaakt. Achteraf kon ik oprecht niet kiezen, er zaten zoveel leuke foto's tussen met allemaal gekke taferelen. Het was absoluut geen 'netjes zitten' fotoshoot, maar dat past ook helemaal niet bij mijn stijl. Lekker jezelf zijn, lachen, gieren en brullen. En dat snapte deze familie helemaal!

Van de jarige Astrid kreeg ik achteraf dit leuke mailtje:

"Wat zijn de foto’s mooi en vooral leuk geworden. En wat zijn het er veel. Het was een super middag en ook mijn moeder heeft er van genoten!"
- Astrid Claassen

Kijk mee naar deze gezellige, ontspannen familieshoot in Kijkduin en het Ockenburgse bos!

Ook een fotoshoot boeken? Neem gerust eens contact op.

Familieshoot aan het strand
Familieshoot aan het strand
Familieshoot aan het strand
Familieshoot op het strand
Familieshoot aan het strand
Familieshoot aan het strand
Familieshoot in het bos
Geplaatst in Portfolio en getagd met , , , , , , , .