Day in the life

Day in the life fotoshoot

Day in the life fotoshoot in Tilburg en omgeving

Tijdens een day in the life fotoshoot draai ik een dag(deel) mee met jullie gezin of familie. Het smeren van de boterhammetjes met een verlekkerde blik van jullie dochter, samen een dagje uit, jullie zoontje ravottend in de speeltuin tot aan een voorleesverhaaltje in bed; ik loop een dag mee met het dagelijks leven van jullie gezin. Voor jullie zijn deze situaties heel gewoon geworden, maar hoe bijzonder is het om dit vast te leggen! Ik zet niks in scène, dus alle hilariteit, traantjes en liefdevolle momenten komen in beeld. Het resultaat is een bijzondere reportage van hoe jullie zijn als gezin, een bevroren momentje in de tijd van een 'gewone' dag. Door de jaren heen worden de foto's alleen maar waardevoller.

Day in the life fotoshoot breda
Fotoshoot Tilburg gezin

Werkwijze day in the life fotografie

In de aanloop naar jullie shoot bespreken we samen jullie wensen, dat kan telefonisch of via beeldbellen. Tijdens de fotoshoot leg ik alle momentjes vast die jullie maken tot wie je bent; ik maak als het ware een dagje 'deel uit' van jullie gezin. Ga je niet graag op de foto? Dan is een day in the life shoot een uitkomst. Poseren is niet nodig, ik vang jullie dag op een ongedwongen, journalistieke manier. Na de shoot ontvang je de foto's in een online galerij, beveiligd met een wachtwoord. Je hoeft bij mij niet te kiezen uit de foto's, bij een shoot krijg je altijd de hele galerij. Daarnaast zit er bij elke day in the life fotoshoot een gratis 15x15 album, zodat je nog eens kunt bladeren tussen al die leuke foto's. Heb je specifieke vragen of wensen? Vraag het gerust.

Voorbeeld day in the life fotoshoot

A day in the life fotoshootDay in the life fotoshootday in the life tilburgDay in the life fotoshootfotograaf tilburg gezinFotograaf TilburgFotoshoot Tilburg gezingezinsfotoshoot tilburgA day in the life fotoshootDay in the life fotoshootA day in the life fotoshootfamilieshoot goirleDay in the life fotoshoot

Fotograaf tijdens jullie familiedag of verjaardag

Deze shoot is ook heel geschikt om jullie familiedag in beeld te brengen. Gaan jullie bijvoorbeeld samen naar de Efteling, zijn jullie een weekend weg bij de Beekse Bergen of vieren jullie een feestje in de tuin? Dan leg ik jullie dag met liefde vast. Ook voor een verjaardag is een day in the life fotoshoot ontzettend leuk. Je kunt de shoot zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Hoe meer uren ik erbij ben, hoe completer het verhaal van jullie dag. Tijdens een day in de life reportage is er - afhankelijk van jullie wensen - natuurlijk ook tijd voor een familiefoto, nu jullie toch allemaal bij elkaar zijn. Maar het hoofddoel blijft een reportage die zo puur en echt mogelijk is.

Day in the life fotoshoot beekse bergen
Day in the life fotoshoot

Gratis album en online galerij bij elke fotoshoot

Na de shoot krijg je een selectie van alle foto's toegestuurd in een prachtige online galerij. Met de galerij kun je de foto's gemakkelijk delen met vrienden en familie en in hoge resolutie downloaden.
Omdat ik vind dat het verhaal van een day in the life fotoshoot pas echt tot zijn recht komt in een album, krijg je er een gratis 15x15 fotoalbum bij met 6 pagina's, met een linnen of textiel cover. Upgraden naar een groter boek of meer pagina's is altijd mogelijk. Neem vrijblijvend contact met me op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

"Ymke is een geweldige fotograaf! Ze heeft er oog voor om de bijzondere momenten vast te leggen in sprekende foto's. Ze heeft ons allemaal erg op het gemak gesteld en nam alle tijd voor ons. Een groot pluspunt is dat je alle foto's ontvangt. Je hoeft dus niet te kiezen tussen alle geweldige foto's. Wanneer wij weer ons gezinnetje willen vastleggen gaan wij zeker weer met haar contact opnemen!"
- Debbie

Tarieven day in the life fotoshoot

Een moment

 • 2 uur fotografie
 • Jullie dagelijks leven vastgelegd voor altijd
 • De hele galerij (+/- 90 foto's)
 • Zorgvuldig nabewerkt en in hoge resolutie
 • 15x15 fotoalbum met 12 pagina's

 

Een dagdeel

 • 4 uur fotografie
 • Jullie gezinsleven op een ongedwongen manier vastgelegd
 • De hele galerij (minimaal 150 foto's)
 • Zorgvuldig nabewerkt en in hoge resolutie
 • 15x15 fotoalbum met 12 pagina's

 

Een dag

 • 6 uur fotografie
 • Een waardevolle herinnering aan jullie leven hoe het nu is
 • De hele galerij (minimaal 200 foto's)
 • Zorgvuldig nabewerkt en in hoge resolutie
 • 15x15 fotoalbum met 12 pagina's

 

Fotoalbum bij je fotoshoot

Extra opties en voorwaarden

 • Upgrade van een 15x15 naar een 20x20 fotoalbum met 16 pagina's
 • Luxe 20x20 familiealbum met 30 pagina's of meer
 • Ander aantal uren

De foto's die tijdens de shoot worden gemaakt, kunnen worden gebruikt voor mijn website, social media en andere portfoliodoeleinden. Als je hier bezwaar tegen hebt, laat het dan weten tijdens het boeken van je shoot. Zie ook mijn algemene voorwaarden.

De reiskosten vanaf Tilburg bedragen €0,35 per kilometer. De eerste 25 kilometer krijg je cadeau!

Bekijk een voorbeeld van een day in the life fotoshoot

Bij Romy en Dick ben ik na twee day in the life fotoshoots en een familieshoot inmiddels kind aan huis. Ze vroegen me eerst voor het fotograferen van de eerste verjaardag van hun dochter Alexis. De ochtend voor de visite kwam was ze net uit bed gehaald en mocht ze haar cadeau uitpakken. We maakten een fijne winterwandeling door de wijk en voor we het wisten was het al tijd voor lunch.

Als toetje (aan het einde van de fotoshoot, heel slim) kwam de verjaardagstaart tevoorschijn. Hilariteit ten top! Ik stond dan ook meteen te springen toen een paar jaar later hun zoontje Oscar 1 jaar werd en ik weer mocht komen fotograferen. Ik legde dit gezin vast zoals ze écht zijn, geen opsmuk en geen geposeer. Een ontzettend waardevolle herinnering, vastgelegd voor altijd!

Fotoshoot gezin
Gezinsfoto's thuis
Gezinsfoto's thuis
Gezinsfotografie aan huis
Day in the life fotoshoot tilburg
Fotoshoot gezin
Gezinsshoot aan huis
Gezinsfoto's thuis
Gezinsshoot Brabant
Day in the life fotoshoot
Day in the life fotoshoot
Day in the life fotoshoot
Day in the life fotoshoot
Day in the life fotoshoot
Day in the life fotoshoot
Day in the life fotoshoot
Day in the life fotoshoot
Day in the life fotoshoot
Day in the life fotoshoot
Day in the life fotoshoot
Day in the life fotoshoot
Day in the life fotoshoot
Day in the life fotoshoot
Day in the life fotoshoot tilburg

Wat anderen zeggen:

caret-down caret-up caret-left caret-right
Romy Claassen

Wij hebben de fotoshoot voor de 1e verjaardag van onze dochter als zeer prettig ervaren. Wij houden niet van statige foto's en zijn best wel cameraschuw, maar wat een fijne samenwerking met Ymke! We hebben nauwelijks door gehad dat we werden gefotografeerd. Ook in de omgang met onze kleine is ze een topper. Zij paste zich helemaal aan aan onze bewegingen en gewoontes. Dit resulteerde in super mooie foto's die een onvergetelijk moment voor ons op originele wijze weergeven. Ik kan Ymke aan iedereen aanbevelen! Ook de samenwerking naar de shoot toe is perfect verlopen. Ymke is goed bereikbaar, staat open voor je eigen suggesties en wensen en is naast professioneel ook heel betrokken! Wij zullen in de toekomst Ymke zeker nog eens uitnodigen om een ander bijzonder moment vast te leggen.

Stefan Buitenhuis
Hele fijne ongedwongen fotoshoot gehad. Ook de kinderen reageerden goed op Ymke en ze heeft ze spontaan op de foto gezet. We hebben er een prachtig fotoalbum aan overgehouden en het was bovendien een hele leuke dag. Absoluut een aanrader.
Jenneke van der Vegte

Heel blij met de prachtige foto's. Het was een gezellige ochtend op het strand! Mooie ontspannen foto's. Echt SUPER!