Bruidsfotografie: buitenbruiloft in De Vlaamsche Spijcker

Ik begon de dag bij de kinderen van Renate & Beau, die druk in de weer waren met panty's en stijltangen bij Renates zus thuis. Daarna sprong ik in de auto richting de bruid en de bruidegom, die zich in verschillende kamers van het huis klaarmaakten voor hun bruiloft. De woonkamer was het domein van de bruid en in zijn studio (alias mancave) trok de bruidegom zijn pak aan.

Trouwreportage boeken
Ymke Frijters Fotografie

Trouwfotograaf in Tilburg en omgeving

Het moment waarop ze elkaar voor het eerst zagen was magisch: de glimlach die ze toen kregen, is de hele dag niet meer van hun gezichten geweest. Vanuit Loon op Zand maakten we de rit naar Dongen. Eerder al mocht ik een kijkje nemen bij de locatie voor de fotoshoot: zowel het bruidspaar als ikzelf waren als een blok gevallen voor de oude leerfabriek het HeuvelPark in Dongen. De camera waren Renate en Beau al gauw vergeten, en dat is goed terug te zien op de foto’s. Halverwege de shoot kwamen de kinderen erbij en we vermaakten ons prima. Hoewel de kleine Nina niet begreep dat we in een oude fabriek foto’s gingen maken… het was toch allemaal toch heel stoffig en oud!?

Trouwlocatie De Vlaamsche Spijcker

In het Volkswagenbusje reed het hele gezin naar de trouwlocatie: De Vlaamsche Spijcker in Dongen. Wat een sprookje als je daar binnenkomt. Het weer was gelukkig heerlijk, dus er kon buiten getrouwd worden! Hun jongste dochter had de eer om de ringen brengen en alle vier de kinderen mochten de huwelijksakte tekenen. Om hun huwelijk te beklinken kreeg het bruidspaar een lekkere slok van hun favoriete drankje: Licor 43, geserveerd uit een kinderbeker (wat voor de nodige hilariteit zorgde).
Ook de borrel, taart, speeches en barbecue waren op dezelfde locatie, wat ervoor zorgde dat ik van het ene in het andere mooie moment viel als fotograaf.

Na afloop kreeg ik dit lieve mailtje van ze, waar ik spontaan van ging blozen:

"We waren zaterdag blij verrast met de foto's. We hebben ze samen bekeken en waren beide diep onder de indruk van de foto's. Sommige foto's raakte ons enorm en het is je gelukt om ons samen aan het huilen te maken 😉 Ik begrijp nu wat je bedoelt met het willen fotograferen van een verhaal. De hele dag kunnen we nu steeds opnieuw beleven. Ymke, we zijn echt heel blij dat we onze dag door jou hebben laten vast leggen. Je hebt prachtig werk gemaakt en we vonden het fijn dat je erbij was."
- Beau & Renate

Kijk mee naar deze heerlijke bruiloft bij de Vlaamsche Spijcker!

Wil jij jouw trouwdag ook laten vastleggen in journalistieke stijl? Kijk hier voor meer informatie of neem contact op.

Posted in Portfolio and tagged , , , , , , , , .