Bruidsfotograaf Brabant

Bruidsfotograaf Brabant: trouwen bij Klooster Nieuwkerk Goirle

Eerder mocht ik het aanzoek van dit lieve stel al fotograferen. Als paparazzo zat ik aan de overkant van de Piushaven in mijn auto, te wachten op het teken van Xanthe dat hun hond Pesto er met de ringen aan kwam. Daarna volgde een loveshoot met golden hour aan het water. De liefde kón er gewoon niet nog meer vanaf spatten tussen deze twee. Al snel volgde het berichtje of ik ook hun bruiloft wilde fotograferen. Ehhh, duh!

Bruidsfotograaf Brabant

Bruidsreportage in de natuur

Klooster Nieuwkerk is één van mijn lievelingsplekken in de omgeving. De ruist, de ruimte, het groen en de combinatie met het natuurgebied De Regte Heide in de buurt maken het een fantastische plek. De twee dames maakten zich in twee verschillende ruimtes op dezelfde verdieping klaar, zodat ik makkelijk heen en weer kon lopen tussen de twee gezellige kamers vol vrouwen en champagne. Na een tranentrekker van een first look zetten we koers richting het Halve Maanven, waar we dansten tussen de zon en de schaduw door tijdens de fotoshoot.

Trouwen bij Klooster Nieuwkerk in Goirle

De ceremonieplek kwam zo uit een boekje, onder de appelbomen nam iedereen plaats. Na een stel fantastische geloften kwam Pesto onder begeleiding van drie stoere security boys de ringen brengen. Tijd om te proosten! En dat ging heel prima in het zonnetje op het gras. Na een lekkere barbecue verzorgde Klooster Nieuwkerk in de avond ook nog een enorm knalfeest.
Hun dresscode op de bruiloft? ‘Come as you are’. En die boodschap voelde ik in elk detail!

Leveranciers
Trouwlocatie: Klooster Nieuwkerk Goirle
Kapper Emma: Beau Jolie
Pak Emma: Het Pakhuys
Jurk Xanthe: Wed2Be

Klooster Nieuwkerk
Geplaatst in Bruidsfotografie, Portfolio.