Bedrijfsreportage Shiatsu Praktijk Breda_ SCAG_1200-YF-4527

Bedrijfsreportage Breda – Shiatsu Praktijk Breda

In de vroege morgen stond ik bij Marleny op de stoep van Shiatsu Praktijk Breda. De nieuwe website van de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg, waar Marleny vertrouwenspersoon is, kon qua beeld een krachtige en persoonlijke opfrisser gebruiken. En daar mocht ik voor zorgen!

Bedrijfsshoot in Breda

Marleny had Colinda uitgenodigd om model te staan. Een collega-fotograaf, wat natuurlijk altijd spannend is als je zelf achter de camera staat! Gelukkig bleken beide dames voorbeeldige modellen. Tijdens de shoot fotografeerde ik allerlei handelingen die bij de Shiatsu horen. Om Colinda te laten genieten van de behandeling, probeerde ik dat zo stil mogelijk te doen. Sokken uit en gaan! Missie geslaagd, want achteraf zei Marleny het volgende:

"Vandaag een super gave dag in mijn praktijk. Ik heb meegewerkt aan een fotoshoot voor de website van het SCAG. Terwijl ik Colinda Boeren een shiatsu behandeling gaf, sloop Ymke Frijters, de fotografe om ons heen. Prachtige foto’s zonder opsmuk. Gewoon zoals ik ben."
- Marleny Hendriks

En zo is elke bedrijfsreportage weer anders; deze keer kreeg ik een inkijkje in de wereld van Shiatsu. Kijk hieronder mee naar het resultaat.

Vind mij op Facebook
Ook een familieshoot boeken?
Bedrijfsfotografie Shiatsu Praktijk Breda_ SCAG_1200-YF-4251
Bedrijfsfotografie Shiatsu Praktijk Breda_ SCAG_1200-YF-4251
Bedrijfsfotografie Shiatsu Praktijk Breda_ SCAG_1200-YF-4251
Bedrijfsfotografie Shiatsu Praktijk Breda_ SCAG_1200-YF-4372
Bedrijfsreportage Shiatsu Praktijk Breda_ SCAG_1200-YF-4527
Bedrijfsfotografie Shiatsu Praktijk Breda_ SCAG_1200-YF-4538
Bedrijfsfotografie Shiatsu Praktijk Breda_ SCAG_1200-YF-4493
Geplaatst in Portfolio en getagd met , , , , , , , , , .