Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotograaf Bergen op zoom

Bedrijfsshoot_ZLMJuniorTrials_YF-1

Bedrijfsfotografie Shiatsu Praktijk Breda_ SCAG_1200-YF-4251
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie Shiatsu Praktijk Breda_ SCAG_1200-YF-4251
Bedrijfsshoot Fietsvakantiesopmaat_YF

Bedrijfsfotograaf Bergen op zoom

Bedrijfsfotografie Ymke Frijters- de Bierbrigadier
Bedrijfsshoot_ZLMJuniorTrials_YF-1
Bedrijfsshoot Fietsvakantiesopmaat_YF

Bedrijfsreportage op maat

Jouw bedrijf professioneel in beeld brengen, wordt steeds belangrijker. Goed, pakkend beeld hoort daarbij en geeft potentiële klanten alvast een kijkje in de keuken. Tijdens een bedrijfsreportage leg ik alle aspecten van het bedrijf vast. Van medewerkers aan het werk, het werkproces, het pand, jullie branding, tot een groepsfoto. Ik werk vooral met zzp'ers en bedrijven met 2 tot 15 medewerkers, maar ook voor grotere bedrijven is een bedrijfsreportage geschikt. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden voor jouw bedrijf en maak een offerte op maat.

Ook als jullie een bedrijfsblad uitgeven, een evenement organiseren of jubileumfoto's willen laten maken, ben je bij mij aan het juiste adres!

Portretfotografie en profielfoto's

Een professionele foto zorgt ervoor dat je op social media als LinkedIn goed voor de dag komt. Ben je bijvoorbeeld aan het solliciteren? Een professionele foto kan nu juist het verschil maken tussen wel of niet uitgenodigd worden voor een gesprek. Of misschien krijg je maar geen mooie foto van jezelf voor op social media, bijvoorbeeld op Facebook. Ik kan je tips geven en zorg tijdens de shoot voor ongedwongen foto's.

Ook voor bedrijven ben ik in te huren als portretfotograaf. Ik kom graag langs om jullie website, folder, smoelenboek of database te voorzien van professionele en eenduidige portretfoto's van jullie medewerkers.

Je kunt vrijblijvend contact met me opnemen voor meer informatie. Ik doe alles om voor jou de perfecte foto af te leveren en geef jou of je bedrijf met mijn foto's een extra professionele uitstraling.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Ymke Frijters Fotografie

 

Ook teksten of drukwerk nodig?

Naast bedrijfsreportages en portretten, kan ik ook tekst en ontwerp verzorgen voor jouw bedrijf. Als gediplomeerd tekstschrijver en (bedrijfs)journalist ben ik gespecialiseerd in het schrijven van artikelen, blogs, webteksten, online content, social media posts, reportages, persberichten en nieuwsbrieven. Ook voor advies in marketing- en communicatie kun je contact met me opnemen. Daarnaast ben ik als vormgever bedreven in het opmaken van tijdschriften, folders, flyers, advertenties, visuals, banners en ander drukwerk. Hier vind je mijn portfolio in tekst en vormgeving.