Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotograaf Tilburg

Ongedwongen bedrijfsfotografie

Professioneel, pakkend beeld geeft potentiële klanten alvast een kijkje in de keuken. Ik vind het belangrijk dat je in de foto's terugziet wie jullie zijn en wat jullie willen uitstralen. Ik zorg dat op een natuurlijke manier de interactie en het plezier te zien is, zodat de foto's authenticiteit uitstralen. Tijdens een bedrijfsreportage leg ik het liefst alle aspecten van het bedrijf vast. Van medewerkers aan het werk, het werkproces, het pand, jullie branding, tot een groepsfoto. Ik heb veel ervaring met het in beeld brengen van ondernemingen; van zzp'ers tot grote bedrijven, van fabrieken tot kantoren en van zorginstellingen tot horeca. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden voor jouw bedrijf en maak een offerte op maat. Ook als jullie een bedrijfsblad uitgeven, een evenement organiseren of jubileumfoto's willen laten maken, neem gerust contact op.

Beeldbank fotoshoot
Bedrijfsfotograaf tilburg

Beeldbank fotoshoot: in één keer van die stockfoto's af

Natuurlijk heb je niet meteen pakkend beeldmateriaal op de plank liggen wanneer je start met je onderneming. Maar er komt een punt dat je een andere doelgroep wilt aanspreken, of juist meer kleur en persoonlijkheid aan de uitstraling van je bedrijf wilt geven. Jouw doelgroep wil graag weten wie je bent en wat jouw bedrijf uniek maakt. Persoonlijke en unieke foto's spelen een grote rol in die eerste indruk. Met een beeldbank fotoshoot kun je de stockfoto's van handjesschuddende mensen met prodent-smiles lekker van jullie website af gooien; daar staat straks jullie eigen team te pronken. Ik werk met verschillende pakketten voor beeldbank fotoshoots. Van twee uur fotografie tot een aantal volle dagen op locatie; hoe klein of groot jouw bedrijf ook is, het mag gezien worden wie jullie zijn! Neem contact op en ik stuur je meer informatie over mijn werkwijze en tarieven.

Portretfotografie en profielfoto's

Een professionele foto zorgt ervoor dat je op je website, LinkedIn en andere communicatie goed voor de dag komt. Ben je zzp-er en kan jouw personal branding wel een boost gebruiken, of ben je aan het solliciteren en wil je jezelf laten zien zoals je echt bent? Dan is een personal branding shoot zeker iets voor jou. Tijdens deze fotoshoot zorg ik voor ongedwongen foto's op de plek die bij jou of je werk past; je favoriete natuurgebied, jouw werkplek of leukste koffietentje.

Ook voor bedrijven ben ik in te huren als portretfotograaf. Ik kom graag langs om jullie website, folder, smoelenboek of database te voorzien van professionele en eenduidige portretfoto's van jullie medewerkers. Ik werk het liefst op een plek die het beste past bij jullie werk en de uitstraling van de huisstijl. Ik werk daarom nooit in een studiosetting, maar bijvoorbeeld in de natuur of in en om jullie eigen pand. Soms kan een mooi stukje groen bij jullie in de straat al voldoende zijn! Je kunt vrijblijvend contact met me opnemen voor meer informatie.

Contact opnemen
Ymke Frijters Fotografie

Portfolio bedrijfsfotografie

Portretfotografie Tilburg
Bedrijfsshoot Tilburg Totaal Vitaal
Bedrijfsshoot Tilburg Fietstaxi Tilburg
Beeldbank fotoshoot Breda
Bedrijfsfotografie Brabant
Bedrijfsfoto's Tilburg
Beeldbank fotoshoot
Bedrijfsreportage Brabant
Bedrijfsfotografie Brabant
Bedrijfsfotografie Zeeland
Bedrijfsfotograaf Tilburg
Bedrijfsshoot Tilburg
Portretfotografie Tilburg
Beeldbank fotoshoot
Bedrijfsfotografie Brabant
Portretfotografie Tilburg
Beeldbank fotoshoot brabant

Wat anderen zeggen:

Wat anderen zeggen:

caret-down caret-up caret-left caret-right
Het is lekker snel schakelen met Ymke. Ze heeft duidelijk veel ervaring met zakelijke fotoshoots en aan een half woord genoeg. Het resultaat: prachtige foto’s voor ons klantverhaal.
Het is niet de eerste keer dat we Ymke vragen. De eerste keer vroegen we haar om foto's voor de website mijn financieel advieskantoor te maken. Ze gaf ons een vertrouwd gevoel en niks was te zwaar. Sterker nog ze liet mij de leiding nemen, omdat ik alle ideeën al in mijn hoofd had. Wederom weer prachtige foto's. Het is niet voor iedereen weggelegd om anderen prettig te laten voelen, maar Ymke kan dat zeker! Misschien bellen we haar volgend jaar weer 🙂
Ymke, wat ben je een topper! Begin dit jaar hebben we weer samengewerkt voor een nieuwe editie van magazine 'LEEF! met dementie'. De vierde uitgave alweer. En wat is het fijn om met jou samen te werken. Je schakelt snel, bent precies en gaat altijd voor kwaliteit. Proost, op meer van deze samenwerkingen!

 

Ook teksten of drukwerk nodig?

Naast bedrijfsreportages en portretten, kan ik ook tekst en ontwerp verzorgen voor jouw bedrijf. Als gediplomeerd tekstschrijver en (bedrijfs)journalist ben ik gespecialiseerd in het schrijven van artikelen, blogs, webteksten, online content, social media posts, reportages, persberichten en nieuwsbrieven. Ook voor advies in marketing- en communicatie kun je contact met me opnemen. Daarnaast ben ik als vormgever bedreven in het opmaken van tijdschriften, folders, flyers, advertenties, visuals, banners en ander drukwerk. Hier vind je mijn portfolio in tekst en vormgeving.