Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie Tilburg

Bedrijfsreportage op maat

Jouw bedrijf professioneel in beeld brengen, wordt steeds belangrijker. Goed, pakkend beeld hoort daarbij en geeft potentiële klanten alvast een kijkje in de keuken. Tijdens een bedrijfsreportage leg ik alle aspecten van het bedrijf vast. Van medewerkers aan het werk, het werkproces, het pand, jullie branding, tot een groepsfoto. Ik heb veel ervaring met het in beeld brengen van ondernemingen; van zzp'ers tot grote bedrijven, van fabrieken tot kantoren en van praktijken tot horeca. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden voor jouw bedrijf en maak een offerte op maat.

Ook als jullie een bedrijfsblad uitgeven, een evenement organiseren of jubileumfoto's willen laten maken, ben je bij mij aan het juiste adres!

Bedrijfsfotografie Tilburg

Portretfotografie en profielfoto's

Een professionele foto zorgt ervoor dat je op social media als LinkedIn goed voor de dag komt. Ben je bijvoorbeeld aan het solliciteren? Een professionele foto kan het verschil maken tussen wel of niet uitgenodigd worden voor een gesprek. Of misschien krijg je maar geen mooie foto van jezelf voor op social media, bijvoorbeeld op Facebook. Ik kan je tips geven en zorg tijdens de shoot voor ongedwongen foto's.

Ook voor bedrijven ben ik in te huren als portretfotograaf. Ik kom graag langs om jullie website, folder, smoelenboek of database te voorzien van professionele en eenduidige portretfoto's van jullie medewerkers. Ik werk vrijwel uitsluitend met natuurlijk licht voor het meest natuurgetrouwe resultaat, en werk dus uitsluitend op locatie en zónder studioapparatuur.

Je kunt vrijblijvend contact met me opnemen voor meer informatie. Ik geef jou of je bedrijf met mijn foto's graag een extra professionele uitstraling.

Contact opnemen
Ymke Frijters Fotografie

Portfolio bedrijfsfotografie

Portretfotografie Tilburg
Bedrijfsshoot Tilburg Totaal Vitaal
Bedrijfsshoot Tilburg Fietstaxi Tilburg
Beeldbank fotoshoot Breda
Bedrijfsfotografie Brabant
Bedrijfsfoto's Tilburg
Beeldbank fotoshoot
Bedrijfsreportage Brabant
Bedrijfsfotografie Brabant
Bedrijfsfotografie Zeeland
Bedrijfsfotograaf Bergen op zoom
Bedrijfsshoot Tilburg
Portretfotografie Tilburg
Beeldbank fotoshoot
Bedrijfsfotografie Brabant
Portretfotografie Tilburg

Wat anderen zeggen:

Wat anderen zeggen:

caret-down caret-up caret-left caret-right
Het is lekker snel schakelen met Ymke. Ze heeft duidelijk veel ervaring met zakelijke fotoshoots en aan een half woord genoeg. Het resultaat: prachtige foto’s voor ons klantverhaal.
Het is niet de eerste keer dat we Ymke vragen. De eerste keer vroegen we haar om foto's voor de website mijn financieel advieskantoor te maken. Ze gaf ons een vertrouwd gevoel en niks was te zwaar. Sterker nog ze liet mij de leiding nemen, omdat ik alle ideeën al in mijn hoofd had. Wederom weer prachtige foto's. Het is niet voor iedereen weggelegd om anderen prettig te laten voelen, maar Ymke kan dat zeker! Misschien bellen we haar volgend jaar weer 🙂
Ymke, wat ben je een topper! Begin dit jaar hebben we weer samengewerkt voor een nieuwe editie van magazine 'LEEF! met dementie'. De vierde uitgave alweer. En wat is het fijn om met jou samen te werken. Je schakelt snel, bent precies en gaat altijd voor kwaliteit. Proost, op meer van deze samenwerkingen!

 

Ook teksten of drukwerk nodig?

Naast bedrijfsreportages en portretten, kan ik ook tekst en ontwerp verzorgen voor jouw bedrijf. Als gediplomeerd tekstschrijver en (bedrijfs)journalist ben ik gespecialiseerd in het schrijven van artikelen, blogs, webteksten, online content, social media posts, reportages, persberichten en nieuwsbrieven. Ook voor advies in marketing- en communicatie kun je contact met me opnemen. Daarnaast ben ik als vormgever bedreven in het opmaken van tijdschriften, folders, flyers, advertenties, visuals, banners en ander drukwerk. Hier vind je mijn portfolio in tekst en vormgeving.