Baby fotograaf Tilburg

Baby fotoshoot Tilburg: ontspannen fotografie aan huis

Ben je op zoek naar een lifestyle babyfotograaf in Tilburg om de eerste weken of maanden met jullie kindje vast te leggen? Tijdens een babyshoot aan huis leg ik alle kleine momentjes vast. Voorafgaand aan de shoot bespreek ik jullie wensen en kunnen jullie al je vragen stellen. De shoot zelf duurt ongeveer 1 à 2 uur. Ik neem alle tijd, dus je hoeft je geen zorgen te maken als jullie kindje er even geen zin in lijkt te hebben, een schone luier wil of gevoed moet worden. We maken er gewoon een ontspannen ochtend of middag van. Klinkt heerlijk, toch?

Ook een babyshoot boeken?

Ook een familieshoot boeken?

Vind mij op Facebook

Vind mij op Facebook

Babyshoot Tilburg

Dat is het ook. Want ook alle onhandige en ongeplande momentjes zijn allemaal mooi om vast te leggen. Hoe leuk is zoiets om over 15 jaar op terug te kunnen kijken? Dat is dan ook meteen wat ik het liefst doe: mensen fotograferen zoals ze zijn. Het maakt dus niet uit hoe oud jullie kindje is. Wanneer je de periode wil vastleggen dat ze nog écht heel klein zijn, prikken we vooraf een datum die valt binnen 3 weken na de uitgerekende datum. Maar sommige mensen kiezen er juist voor om de fotoshoot te doen wanneer de eerste hectiek een beetje voorbij is: bijvoorbeeld bij 1 of 2 maanden, of na een half jaar. Dat is helemaal aan jullie. En natuurlijk horen grotere broertjes of zusjes er ook bij!

"Wij hebben de fotoshoot met onze dochter als zeer prettig ervaren. Wij houden niet van statige foto's en zijn best wel cameraschuw, maar wat een fijne samenwerking met Ymke! We hebben nauwelijks door gehad dat we werden gefotografeerd. Ook in de omgang met onze kleine is ze een topper. Zij paste zich helemaal aan aan onze bewegingen en gewoontes. Dit resulteerde in super mooie foto's die een onvergetelijk moment voor ons op originele wijze weergeven. Ik kan Ymke aan iedereen aanbevelen! Ook de samenwerking naar de shoot toe is perfect verlopen. Ymke is goed bereikbaar, staat open voor je eigen suggesties en wensen en is naast professioneel ook heel betrokken! Wij zullen in de toekomst Ymke zeker nog eens uitnodigen om een ander bijzonder moment vast te leggen."
- Romy Claassen


Kijk hieronder of mijn stijl en portfolio bij jullie past. Ook een lifestyle babyshoot in Tilburg of daarbuiten boeken? Neem gerust eens contact op. Reizen vind ik geen enkel probleem.

Posted in Portfolio and tagged , , , , , , , , , , , , , , .