Beste trouwfotograaf

Yes! Ik mag mezelf award winnend trouwfotograaf noemen!

Twee Wedisson bruidsfotografie awards

Met heel veel trots kan ik vertellen dat ik twee trouwfotografie awards heb gewonnen. Vol goede moed stuurde ik in voor de eerste ronde van dit jaar voor de Wedisson bruidsfotografie awards. Gisteren rolde de uitslag mijn mailbox binnen. Ik heb niet één, maar gewoon meteen TWEE awards gewonnen! Wat?!

Dé champagnefoto is me ontzettend dierbaar. Je hebt hem misschien al eens gezien op mijn homepage. Mariëlle & Danny trapten hun fantastische dag bij Landgoed de Olmenhorst af met een fles champagne, maar die fles was net zo enthousiast als zijzelf 🙂 No bruidsjurk was harmed in the making of this photo.

Fotograaf Tilburg - Ymke Frijters Fotografie
Beste trouwfotograaf
Award winnend trouwfotograaf

Trouwfotografie award nummer twee

De tweede foto is van een geniale bruiloft in de plaats waar ik ben opgegroeid en waar nog steeds mijn hartje ligt, Bergen op Zoom. De energie van deze vriendengroep knalde er al de hele dag vanaf. Vlak voor het feest losbarstte gooide de bruid haar boeket nog even achterover. Na deze immense sprong van de vriendin van de bruid volgde voor iedereen een shot flügel om vervolgens door te feesten tot in de late uurtjes bij SAUS Eten en Drinken!

Het is een droom om ook een (of meerdere) Masters of Wedding Photography awards binnen te slepen. Dus daar ga ik keihard voor werken de komende tijd, onder andere met een coaching traject waar ik heel veel zin in heb. Maar voor nu: champagne!

Award winnend Trouwfotograaf
Geplaatst in Portfolio.